2012 haziranda michigan'a giden arkadaşlar varsa iletişime geçelim lütfen yalnız gitmeyelim değil mi...
2012 haziranda michigan'a giden arkadaşlar varsa iletişime geçelim lütfen yalnız gitmeyelim değil mi...
Evet evet kesınlıkle yalnız gıtmeyelımaynı yere gıdıyoruz ucusunu ne zamana planlıyorsun?
8 haziranda olucak muhtemelen. çünkü 10 haziranda işbaşı.. j1 vizemde öyle yazıyo.. sen??
Hmm bende altısıda gıtmeyı planlıyodum 2 3gun etrafı kolacan ederım dıye dusundum![]()
evet chicago üzerinden ama orda 6 saat duraklayıp uçakla traverse'ye geçiyoruz.seytane chicago uzerındemı gıtceksın
evet irtibata geçebiliriz. gidiş tarihimiz 7haziran yalnız.. işe başlama da 10haziran..merhaba sevda, seytane ve oytn arkadaşlarım bende traverse city e gideceğim bağlantıya geçelim sevda ikimizde eduyorktanız senle tanışmıştık galiba mülakatta iktisat mı okuyordun.
evet iktisat okuyorum))hatırladım ben seni kabul aldığına sevindim...
anladımben wisconsin dells e geçicem ama chicago için brbr gdblrz hemde yardımlasmıs olrz 7 hazıranda bana spr olr
bende 15 haziranda saat 3 civarı chicagoda olcam ordan tyraverse citiy e nasıl gelceğimi bana söylersiniz değil mi sevgili mesai arkadaşlarımben 16 sında çalışmaya başlıcam
sevda asıl ben seni nasıl hatırladım ama![]()
bizim biletimizde chicago-traverse uçak bileti dahil. yani otobüsle gitmicez chicagodan traverseye. yinede öğrenirsek söleriz. chicago'ya aynı zamanda gidebileceğimizi sanmıyorum ama Türkiyebilete bi sor istersen
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks