merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. bu yaz Michigan Cheboygan da housekeeper olarak çalışıcam. başka arkadaşlar var mı acaba Michigan'a gidicek. ayrıca daha önceden gidenler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. bu yaz Michigan Cheboygan da housekeeper olarak çalışıcam. başka arkadaşlar var mı acaba Michigan'a gidicek. ayrıca daha önceden gidenler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
bende michigan a gidiyorum mackinaw city days inn hotelde resepsiyonda çalışıcam..
bende michigan a gidiyorum mackinaw city days inn hotelde resepsiyonda çalışıcam....aa hatta aynı otele gidiyoruz bende days inn lakewievesevindim ya bende korkuyodum orda yalnız kalcam die
ezgi galiba aynı yerde değiliz benimki mackinaw city değil ama oraya çok yakın Cheboygan diye bir yer. ilk başta ben de mackinaw city zannediyordum çünkü ana yeri orası. ama iş sözleşmesine baktım cheboygan yazıyor. sen emin misin mackinaw city olduğuna![]()
hangi şirketle ve ne zaman gidiceksin öğrenebilir miyim mümkünse
ben global vizyonla gidiyorum 16 haziranda gidicem..iş sözleşmesinde yazan adres otelin büro adresi gibi bişey.bende ilk cheboygan sanmıştım ama otel mackinaw city de..sen nezaman ve hangi şirketle gidiyosun?
ben de glbal vzyon ile gidiyorum ama benim gidiş tarihi biraz geç. 2 temmuzda gidicem. sınavlar ancak o zaman bitiyor.
peki bölgeyle ilgili herhangi bi bilgi edinebildinmi?benim anladıgım kadarıyla sıcak biyer değil.üşeyeceğiz gibime geliyo.ayrıca bizim okuldan bi arkadaşla tanıştım oda aynı otelde resepsiyonda çalışcak..şu an itibariyle 3 türküz![]()
saati sanirim 7 yada 7,5 dolardi yanilmiyorsam job fairde vardi g.vizyonun
şu an itibariyimle pek bilgim yok araştırmadım kapsamlı olarak. araştırdığımda sizinle paylaşırım. eğer aynı otelde isek ki ben hala emin değilim konsolosluğa iş yeri adresi olarak cheboygan ı verdiler bizim şirket. onu yakın zamanda sorucam. eğer aynı yerde isek benim de bir arkadaşım var. 4 kişi olduk daha da artabilir bu da ingilizce için felaket olurişi şirketin job fairinde seçtim saatlik ücreti 7.25 dolardı. ama bizimki housekeeper lık. sizin üzret farklı olablir.
SARAJEVO GRADE MOJ ŠEHER BOSNO VOLIM TE
bizim ücretde aynı ve ben aynı iş olduguna eminim.halbuki ben burda hiç türk olmaz güzel güzel ingilizce pratik yaparım die düşünmüştüm desene gittikçe çoğalıyoruz![]()
ben de senin gibi düşünüyorum ama malesef öyle olmayacak gibi görünüyor. hep türkleri mi aldılar neartık türkçenin değişik lehçelerini öğreniriz
mackinaw city yi uydudan görmek istersen link aşağıda:
http://maps.yahoo.com/#mvt=h&lat=45....ackinaw%20city
biletini aldınmı ben daha almadım ama büyük ihtimal aynı güzergah olcak..nerelerde aktarma var bide ny tan sonra detroit e de uçakla gidicerz dimi
bileti daha almadım şirket aracılığıyla alıcam. en son sorduğumda amsterdam'dan aktarma yapıp ordan detroit e gidicek dedi. sen de mi istanbul dan gidiyorsun..
ben izmirdeyim izmirden istanbula uçup ordan gitcem.
senin ingilizcen nasıl kendine güveniyor musun. benim endişelerim var da![]()
heheh benim ingilizcem ayıptır sölemesi bayaa iyi..zaten resepsiyonda çalışcam..front desk
anlaşacak kadar biliyorum o da yeter. daha fazlasını orda öğrenirim umarım! seni de tebrik ederim ama ben olsaydım daha dolgun ücretli bir iş seçerdim madem ingilizcen çok iyiydi... ama senin işin de rahat ona diyecek bi şey yok
resepsiyon en fazla konuşma imkanı bulabileceğim işti..bide zaten izmire gelene kadar jobfairlerde doğru düzgün bi iş kalmamıştı bunu bile zor buldumbide şu var ücreti dolgun olanın konaklaması pahalı oluyo.ama bunun kocaman bi ew ve 50 dolar çok cazip
evet haklısın bu iş de iyi bu yönlerdn. her şey gönlünce olsun.
umarım hayırlısıyla gider döneriz..ben sizden önce gitcem siz gelince sarmalar falan yapar karşılarım sizi heheheh..
evet çok iyi olur orda özleriz be o güzelim türk yemeklerini. zayıflamazsak iyi. sen bizden erken gidicen ne yemek istersen getirelim sana. sarma dolma tarhana döner kebap hangisini istersen![]()
benim otobus saati geldi ankara'ya gidicem. iyi akşamlar. have a nice days
arkadaşlara araya girmek istemezdim hayırdır ya siz böle kendiniz mesajlaşıyonuz![]()
ikiniz arsındaki müthiş seriyi bozmak için yazdım sadece![]()
hayırlı watlamalar![]()
buyur abi sen de gel konuşalım ayıp ediyonseriye katılabilirsin vesselam.. watlamak ha
o da güzel
bnde yanınızdayım=)
ciddi mi? aynı otelde miyiz5 olduk. daha artıran yok mu
sen neredensin alpers
izmirden..15-20haziran arası gıtmeyı planlıyorum ama bakalım=)sizin yer hakkında bilgi durumunuz nasıl..yazmışsınız genel olarak ama..soğuk olduğu bide ki zaten kanadaya yakın cok normal soğuk olması =)boğaz koprusunu benzer bi kopru var altındakı gölde donuyomus,karla kaplanıyomus ..bnm mackinaw hakkında bildiklerim bunlar .michigan hakkında az biraz bisiler bilsemde mackinaw supriz olcak biraz ama bakalım artık..
sen vizeyi ve bileti aldın mı ? yer hakkında bilgiler çok değil. nüfusunun az olduğnu biliyorum. bir de büyük bir köprüsü var bizim boğaziçi köprüsünden de büyük. ayrıca soğuk olduğu doğrudur ama o daha çok kışın etkili olur. yoksa yazın gölü donmaz merak etmeyazın serin olur herhalde iyi olur istanbulun o bunaltıcı sıcağından iyidir. velhasıl kelam her türlü ortama hazırlıklı olmak lazım
![]()
toplam nüfüsu 900 küsür bişeydi.büyük bi alışveriş center'i öle işe yarar bi bar'ı club'ı da yok.yazın 21 derece falan yani bi izmirli olarak izmirin kışı bencetoplu taşıma kavramı yok düzeyinde oldugu için herkes bisikletle işini görüyo..her taraf yeşil ve su.ya açıkcası iç açıcı bi yer değil
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks