Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ne iş belli ne güç..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı fatih1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar işim hala ayarlanmadı,şirketim hala,işin ayarlanması için biraz daha beklememi istiyor.Ancak bu bekleyişler bitmiyor.Yani hala ne iş belli ne güç... Tekrardan tavsiyelerinizi almak istiyorum.Şirket iş ayarlanmaması durumunda para iadesi yapacak olsa da bu stresi yaşamak benim için dayanılacak gibi değil.4.sınıf öğrencisinin stresini bilenler bilir.Hani gidemeyeceğimi şimdiden bilsem- ki şu an hiçbir şey belli değil-ona göre kendime bir plan çizerim..
    En kötü karar kararsızlıktan iyidir.Seni gayet iyi anlıyorum KPSS ve WAT arasında seçim yapman gerekiyor.Hanigisi senin için daha önemliyse onu seç onun için adımlar at.Eğer wat için zaman geçiyor vaz mı geçsem diye düşünüyosan şunu söyleyebilirim,ilk vizemi 21 Mayısta aldım ve hiç geç kalıcam işim olmayacak diye düşünmedim.Bu arada ben KPSS den şimdilik vaz geçtim çünkü hem derslerden yeterince hazırlanamadım hemde wat daha ağır bastı.Askerliği de araya sıkıştırıp iyice bi kursa gidip hazırlanıp 2 yıl sonrasına başvurmayı düşünüyorum.Eğer örnek bi rota istiyorsan umarım benimki yardımcı olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

En kötü karar kararsızlıktan iyidir.Seni gayet iyi anlıyorum KPSS ve WAT arasında seçim yapman gerekiyor.Hanigisi senin için daha önemliyse onu seç onun için adımlar at.Eğer wat için zaman geçiyor vaz mı geçsem diye düşünüyosan şunu söyleyebilirim,ilk vizemi 21 Mayısta aldım ve hiç geç kalıcam işim olmayacak diye düşünmedim.Bu arada ben KPSS den şimdilik vaz geçtim çünkü hem derslerden yeterince hazırlanamadım hemde wat daha ağır bastı.Askerliği de araya sıkıştırıp iyice bi kursa gidip hazırlanıp 2 yıl sonrasına başvurmayı düşünüyorum.Eğer örnek bi rota istiyorsan umarım benimki yardımcı olur
    uğurcum öncelikle teşekkür ediyorum fikirlerinden,tavsiyelerinden dolayı.Halimi anladığına memnun oldum.Ben de senin gibi düşünüyorum açıkçası.Ne yapsam ne düşünsem diye kafamı kurcaladığımda wat olayı biraz daha ağır basıyor gibi.Belki bu imkan bir daha olmayabilir;ama sınavlara her zaman girilebilir.Öyleyse biraz daha bekleyip, duruma göre hareket etmeliyim.Teşekkürler ilgin için

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)