Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ne iş belli ne güç..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

''şirket şu an da ne yapacağını bilemez durumda imişşş,ya arkadaş bu yüzden işim bi ayarlanamadı gitti, beklemekten yoruldum usandım,her gün onun stresi ile uğraşıyorum,millet uçak biletlerine bakıyor ben de daha ne iş ne vize ne uçak bileti.''

Acentandan sözleşmeni talep et ve iyice oku bu konuya alakalı ''para geri iade edilmez'' ibaresi yoksa paranı geri talep et ve diğer acentalara yönlen ya da gelecek sene için bekle.Şu an zaten acentalarda pek iş kalmadı diye tahmin ediyorum ama yine de bulabilirsin sanırım.

Ayrıca acentanın seni oyalamaya çalıştığını düşünüyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''şirket şu an da ne yapacağını bilemez durumda imişşş,ya arkadaş bu yüzden işim bi ayarlanamadı gitti, beklemekten yoruldum usandım,her gün onun stresi ile uğraşıyorum,millet uçak biletlerine bakıyor ben de daha ne iş ne vize ne uçak bileti.''

Acentandan sözleşmeni talep et ve iyice oku bu konuya alakalı ''para geri iade edilmez'' ibaresi yoksa paranı geri talep et ve diğer acentalara yönlen ya da gelecek sene için bekle.Şu an zaten acentalarda pek iş kalmadı diye tahmin ediyorum ama yine de bulabilirsin sanırım.

Ayrıca acentanın seni oyalamaya çalıştığını düşünüyorum
    username, şirket başka şirketlerle görüşüyomuş,iş için yani başka acentalar üzerinden gönderilcekmişiz ki ben bunun olacağına da pek inanmıyorum, çoğu kişi işe yerleştirildi,yani kontenjanları dolmak üzeridir diğer acentaların..Dostum şirketle uzun süredir görüşüyorum geçen seneden beri aramız iyi,ama sen de takdir edersin ki iş başka dostluk başka,yerleştirsene beni be adam,konuşuyoz konuşuyoz şurası olur burası olur,her defasında patlıyo iş..ben geçen seneden beri kayıtlı öğrencinim senin paramı işletmişsin iki yıl yanii..bekliyorum sabırla bakalım nolcak(ki şöyle bir açıklamada bulunmuşlardı nisan ortasına kadar ayarlanmazsa herkesin parası kesintisiz iade)ben paradan geçtim artık isterse yarısını kessin..Bu arada 4.sınıf öğrencisiyim..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)