Alıntı seytane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hm parayı ilk başta vermeseymişsin keşke.. sözettiğim temsilci arkadaşım bana DS formun gelmeden paranın yarısını yatırma demişti ama ben işe yerleştiğim için şirket sıkıştırdı ve yatırdım sorun olmadı allahtan.. bence şimdilik avukata filan gerek yokda şirkete gitmen iyi olur.. muhtemelen aynı işe senden başka kişilerle de skype ile görüştürecekler ve işveren aranızdan seçim yapacak.. danışmanında bunu bekliyodur muhtemelen.. bu iş olmazsa başka seçenekleriniz neler diye baştan sor hepsiyle en kısa zamanda görüşmek istiyorum bu işin sonucunu beklemiycem ben dersen belki yaparlar bişeyler..
hımm anladım. bu iş olmazsa napıcam dedım baska ıs bakarız dedı. suanda ıs yok ama sureklı gelıyor, gelmesını beklerız dedı.sımdı ben senın dedıgını soylesem bu kız neresı olsa gıder dıyıp baskasını bu ıse yerlestırme gıbı bısey olur mu? benım oncelıklı ıstedıgım yer burası cunku.ayrıca ben skyp ın gercek oldugunada ınanmıorum cunku oglen 11de gırdım gorusme sırasında abd de gece 4du ıngılızcesıde cok anlasılırdı.boyle uyduruktan skype yapmıs olabılırler mı?? bıde skypeden sonra gercekten sponsor sırket mı secım yapıyor yoksa burdakıler mı ?