kalacağım hostel belli oldu ''the inn at westbrook'' burası hakkında bilgisi olanlar varsa, görüşlerini paylaşırsa mutlu olurum![]()
kalacağım hostel belli oldu ''the inn at westbrook'' burası hakkında bilgisi olanlar varsa, görüşlerini paylaşırsa mutlu olurum![]()
Arkadaşlar yakın zamanda uçacak var mı ? Tr den bi isteim olacakta![]()
Bu arada kız arkadaşım ve ben geldik. 2 gündür buradayız. Ben erkekler için olan Samoset cabinlerde , kız arkadasım Martha's denen kızlar için olan yerde kalıyoruz.
Fakat yerler inanılmaz rahatsız ve pis oldukları için eve cıkmayı düşÃ¼nüyoruz. Eve çıkmayı düşÃ¼nen olursa haber versin![]()
arkadaşım hava durumu nasıl??? ben 14 haziranda gelicem,iş güç ne durumda? çalışmaya başladınız mı
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 4 gndür lake george dayız.
sürekli yağmur yağıyor ve hava serin.
daha işe başlamadık. yemeklere alışmaya çalışıyoruz.
gelirken üstünüze kalın bişeyler getirin.
onun dışında hazır çorba, ve 3 lü priz getirmeniz iyi olur.. hatta bi tanede 3 lü priz bana getirirseniz çok memnun olurumçnkü bi tane converter la tüm aletlerinizi çalştrabilirsiniz. çorbayi fazla getirmeyi unutmayn...
(samosette 4b de kalyorum)
ny ta boşuna otele para wermeyin. ya havaalannda kaln yada akşam saat 9 a kadar glens falls a otobüs war yaklaşık 5 saat sürüyor ordan taksi 7 dolar civari tutuyor. geç saatte bile olsa yardımcı olabilirim...
iyi yolculuklar şimdiden...![]()
eğer konaklama gerçekten çok kötüyse eve ya da motele çıkılabilir. 16 sında oradayız biz de mekanı görüp konuşuruz Melih o zamana kadar çıkmazsan. kolay gelsin![]()
heryer kazak ve ruslarla dolu dimelake george un en sewmediğim yanı kazakların çok olması acaip derecede çakallar ve türkçe anlıolar az buöuk dikkatli olun derim !
log jam restaurants -----lake george, ny
ayrıca great escape in yanında bi araba galerisi var hatta otopark olarakta işletiliyo. araba filan alıcaksanız yada tamire filan ihtiyacınız olursa sakın denemeyin bile 3 4 kat fiyat çekiolar..
log jam restaurants -----lake george, ny
2011 de six flags great escape e gidecekler bu başlıkdan devam edelim.
ben 15 haziranda gideceğim 5 gün önceden gitme şansımız varmış herhalde.araba almak istiyorum ama biz 2 kişi gidiyoruz.+2 veya +3 kişiye ihtiyacımız var.
bir de o bölgeye gidenler 2. iş bulma şansımız nedir? nerelere soralım? six flagde food bölümünde çalışanlar bahşiş olayı var mı?
http://www.turkishwat.net/eglence-pa...george-ny.html
Bu başlıkta çok güzel bilgiler var. Okumanı tavsiye ederim.
Nobody loves no one...
Arkadaşlar merhaba bende Six Flags Lake George dayım bu yaz. Gidiş tarihim 8 haziran 2011. Aynı tarihte gidecek olan arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar Merhaba, 2010 Yazında oradaydım, öncelikle gideceğiniz yerde en iyi wat sezonlarından birini geçireceksiniz yüksek ihtimalbiz Amerikadan en mutlu dönenlerdendik kesinlikle.
Parkın olduğu yer Lake George ile Wallmart'ın ortasında kalıyor. Yeşillik ağaç ve sincap dolu bir yer![]()
İkinci iş imkanınız var ama biraz araştırmanız gerek. Yakınlarda mağazalar var oralarda çalışan arkadaşlarımız oldu.
Araba konusunda 1000 dolar'a araç aldık biz 7 kişilik Ford Windstar, otomobil alırsanız fiyat 500 600 dolara kadar düşüyor.
Haziran başından gideceklere tavsiyem giderken yanlarına kalın birşeyler götürmeleri yönündedir. Orada yaz sezonu temmuzda başlıyor o nedenle haziran ayı biraz serin geçiyor.
Varınız yoğunuz wallmart, eğer samoset cabinlerinde kalırsanız bisiklet almanızı şiddetle öneririm. Kabinlere bakan Mick'e söyleyin o bizim bıraktığımız bisikletleri uygun fiyattan verecektir size.
Gezmek için kesinlikle turlara başvurmayın derim, yemek sabit yiyemeyebiliyorsunuz. Araba almak ve keyfinize göre gezmek çok daha mantıklı.
Tavsiyem, Wallmart'a girdiğinizde sağda dondurulmuş sandvic tavukları var, mikrodalgada 5 dk ısıtıp italyan ekmeğinin arasına peynir ve domatesle sandviç hazırlamanızdırya da dunkin donuts her petrolde mevcut neredeyse.
Benzin galonla satılıyor, 3.5 litre benzin 2.88$ ama araçlar da ona göre yakıyor tabiki. Yine de otobüsten ve turlardan çok çok iyi gezebiliyorsunuz.
Onun dışında sormak istediğiniz birşey varsa cevaplamaktan mutlu olurum![]()
Merhaba bende 15 haziranda gidicem . Araba nerden satın alabiliriz ve geri satmada sorun olur mu ?![]()
21 haziran da gideceğim giden varsa aynı tarihte iletişime geçelim
arkadaşlar çarşamba yolcuyum charlotte'ye ve yalnızım çalışma kısımı değilde travel kısmı için birilerini bulabilirim değil mi?
bu yaz gidecek olanlar varsa tanışalım arkadaşlar
Six flags iyidir gençler![]()
---wat where amazing happens---
arkadaşlar 2010 yazında gittim bu yaz yine gidiyorum merak ettiğiniz birşeyler varsa yardımcı olayım![]()
Bu yaz six flags great escape veya lake george'a gidecekler buradan konuşup tanışabiliriz
daha önce belirtmiştim tekrar söyleyeyim 2010 da gittim bu yaz tekrar gidiyorum sorularınız olursa buyrun sorun![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks