Work and Travel
Toplam 99 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CETUSA'in sponsorluğu askıya alındı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YMCA ve özellikle Türkiye'de popüler olan CETUSA'in sponsorlukları bir yıl askıya alındı. CETUSA bu sene DS 2019 formu basamayacak ancak diğer sponsor firmalardan tedarik etmeye çalışacak ve ellerindeki pozisyonları bu şekilde acentelere ulaştıracak. Karara en büyük etken olarak gösterilen olay ise 2011 yazında Hershey Park'ta meydana gelen protestolar şeklinde.
    Merhaba,

Yukarida verilen bilgilerde YMCA'in sponsorluk yetkisinin askiya alindigi belirtilmektedir. Bu bilgi tamamen yanlistir. Asagidaki linklere baktiginizda halen DS-2019 cikartma yetkisi olan kuruluslar arasinda bulundugunu goreceksiniz. Sadece kendlieri yeniden yapilanmak istedikleri icin bu yil kendi isteklerine bagli olarak sponsor olmayacaklar, ve sistemlerini gelistirerek daha kuvvtli bir sekilde calismaya baslayacaklardir. Su an halen Trainee/Intern programlarina sponsorluk yapmaktadirlar. 1959 da kurulan ilk sponsor YMCA-ICCP' dir.

WAT programi icin sponsorlar listesi Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Camp Counselor Programi icin sponsorlar listesi Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Internship Programi icin sponsorlar listesi Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Trainee Programi icin sponsorlar listesi Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Yukarida belirttiginiz yanlis bilginin en kisa zamanda duzeltilmesi dilegiyle.

YMCA-ICCP TURKEY

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı ICCP TURKEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Yukarida verilen bilgilerde YMCA'in sponsorluk yetkisinin askiya alindigi belirtilmektedir. Bu bilgi tamamen yanlistir. Asagidaki linklere baktiginizda halen DS-2019 cikartma yetkisi olan kuruluslar arasinda bulundugunu goreceksiniz. Sadece kendlieri yeniden yapilanmak istedikleri icin bu yil kendi isteklerine bagli olarak sponsor olmayacaklar, ve sistemlerini gelistirerek daha kuvvtli bir sekilde calismaya baslayacaklardir.
    Medya'da yer alan haberlere göre bu konu açılmıştır. Medya'da yer alan haberler şu dediklerinizin tam tersini söylüyor. Haklı olabilirsiniz belki de yazdıklarınızda ancak özellikle koyu işaretlediğim cümleniz pek gerçekle bağdaşıyor gibi durmuyor. Hangi firma yüzbinlerce dolar kazandığı departmanını tam yetkisizleştirerek geliştirme yoluna gider? Gerçekten değiştirmek isteyen bir şirket portföyü daraltarak bunu gerçekleştirebilir. Biraz kılıf gibi geldi bana açıkçası.WAT sponsorları sayfası güncellenmemiş olabilir bana göre. Ayrıca CETUSA kendi sayfasına wat ile ilgili tüm linkleri ortadan kaldırmış durumda.. Resmi bir açıklama gelmeden bu yazıların kalkacağını düşünmüyorum. Ancak yine de admin ile irtibata geçebilirsiniz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Medya'da yer alan haberlere göre bu konu açılmıştır. Medya'da yer alan haberler şu dediklerinizin tam tersini söylüyor. Haklı olabilirsiniz belki de yazdıklarınızda ancak özellikle koyu işaretlediğim cümleniz pek gerçekle bağdaşıyor gibi durmuyor. Hangi firma yüzbinlerce dolar kazandığı departmanını tam yetkisizleştirerek geliştirme yoluna gider? Gerçekten değiştirmek isteyen bir şirket portföyü daraltarak bunu gerçekleştirebilir. Biraz kılıf gibi geldi bana açıkçası.WAT sponsorları sayfası güncellenmemiş olabilir bana göre. Ayrıca CETUSA kendi sayfasına wat ile ilgili tüm linkleri ortadan kaldırmış durumda.. Resmi bir açıklama gelmeden bu yazıların kalkacağını düşünmüyorum. Ancak yine de admin ile irtibata geçebilirsiniz.
    Siz bu islerden anlamadiginiz icin yorum yapmayiniz lutfen. Amerikan hukumetinin webde yayimladigi butun J-1 Vizeleri sponsorlarinin isimlerinin yayimlandigi sayfada sponsor olarak YMCA adi var mi, yok mu, buna bakin. Eger o listede J-1 sponsoru olarak adi WAT, Camp Counselor, Trainee, Intern listelerinde varsa size yorum yapmak dusmez.

Link: Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı ICCP TURKEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz bu islerden anlamadiginiz icin yorum yapmayiniz lutfen. Amerikan hukumetinin webde yayimladigi butun J-1 Vizeleri sponsorlarinin isimlerinin yayimlandigi sayfada sponsor olarak YMCA adi var mi, yok mu, buna bakin. Eger o listede J-1 sponsoru olarak adi WAT, Camp Counselor, Trainee, Intern listelerinde varsa size yorum yapmak dusmez.

Link: Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa

Anlaşılan yazdıklarım canınızı acıtmış durumda. Bağımsız ve herkesin özgürce düşüncelerini paylaşabildiği bir platformda kimin hangi konuda yorum yapabileceğini belirlemek, bu konuda görüş bildirmek size düşmez.Bu sektörün kanaat önderi siz misiniz? Kanaat önderi olsanız bile yazdıklarınız benim zihnimde yada tutumumda ne derece bir etki yapabilir?_ Karşıt görüşünüz varsa lütfen yazınız. Yoksa kolaycı bir tutumla "siz anlamazsınız" yada "siz yorum yapmayın" gibi iletiler içeren mesajlarınız çok bayağı kalacaktır. Ayrıca bu forumda sizin gibi atıp tutan birçok temsilci yada yetkili ile karşılaştık. Benim kıstasım herkesin görüşüne eşit mesafede durarak, tartışmanın şeffaflığını ön planda tutmaktır. Tartışmalarımız da genellikle resmi açıklamalar sonrasında son bulmaktadır. Kısacası, ekonomik olarak bağımlı olduğunuz firmanın haklarını savunmak en doğal hakkınız. Ancak bunu yaparken hedef kitle olarak gördüğünüz turkishwat kullanıcılarının sorularına ve tereddütlerine verebiliyorsanız resmi bir açıklamada bulunarak bir cevap verin. Anladığım kadarıyla 7.göbekten bağımlı olduğunuz ilgili firmanın adına resmi açıklama yapma hakkına sahip değilsiniz. O zaman oturun ofisinizde ve lütfen sizde diğer kullanıcılar gibi, karşıdakinin haklarına tecavüz etmeden görüşlerinizi bildirme yoluna gidiniz.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan yazdıklarım canınızı acıtmış durumda. Bağımsız ve herkesin özgürce düşüncelerini paylaşabildiği bir platformda kimin hangi konuda yorum yapabileceğini belirlemek, bu konuda görüş bildirmek size düşmez.Bu sektörün kanaat önderi siz misiniz? Kanaat önderi olsanız bile yazdıklarınız benim zihnimde yada tutumumda ne derece bir etki yapabilir?_ Karşıt görüşünüz varsa lütfen yazınız. Yoksa kolaycı bir tutumla "siz anlamazsınız" yada "siz yorum yapmayın" gibi iletiler içeren mesajlarınız çok bayağı kalacaktır. Ayrıca bu forumda sizin gibi atıp tutan birçok temsilci yada yetkili ile karşılaştık. Benim kıstasım herkesin görüşüne eşit mesafede durarak, tartışmanın şeffaflığını ön planda tutmaktır. Tartışmalarımız da genellikle resmi açıklamalar sonrasında son bulmaktadır. Kısacası, ekonomik olarak bağımlı olduğunuz firmanın haklarını savunmak en doğal hakkınız. Ancak bunu yaparken hedef kitle olarak gördüğünüz turkishwat kullanıcılarının sorularına ve tereddütlerine verebiliyorsanız resmi bir açıklamada bulunarak bir cevap verin. Anladığım kadarıyla 7.göbekten bağımlı olduğunuz ilgili firmanın adına resmi açıklama yapma hakkına sahip değilsiniz. O zaman oturun ofisinizde ve lütfen sizde diğer kullanıcılar gibi, karşıdakinin haklarına tecavüz etmeden görüşlerinizi bildirme yoluna gidiniz.
    Hala sizden bir yanıt bekliyorum sevgili şirket yetkilisi üyemiz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)