Work and Travel
Toplam 99 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CETUSA'in sponsorluğu askıya alındı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ICCP TURKEY'e itafen,

Siz bahsi geçen YMCA adlı şirketin Türkiyedeki bağlantılı bi sponsor firmasının çalışanı olduğunuzu iddaa ettiniz.Bende sizin verdiğiniz linkten YMCA nın sitesine girip bu yıl DS-2019 formu çıkarıp çıkarmadıklarını sordum.Cevabı aşağıda bana gelen mailin içinde mevcut.Siz kendi kafanıza göre mi yazıyosunuz şirket prosedürünü?

[B]Dear Ugur .....,

Thank you for your email. We have decided to suspend our J-1 visa programs for the coming Summer 2012 program.

Bana görede bu mailden sonra size "bunda bi yanlışlık var düzletilmesini rica ediyorum" demek düşmez.
    --------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaslar konuyu karistirmayalim lutfen. Iyi okuyalim... Sitede CETUSA ve YMCA'in sponsorluk yetkisinin ellerinden alindigi belirtilmisti.

Bizim belirttigimiz ise bilginin yanlis oldugu. YMCA halen DS sponsoru ve DS formu cikartmaya yetkilidir ama firma kendisi yeniden yapilanmaya girdigi icin staj programlari haric olmak uzere diger programlari SUSPEND yapmaya karar verdi, yani askiya aldi. Sitede yazildigi gibi elinden DS-2019 formu cikartma yetkisi alinmadi. Zaten bunu onceki mesajlarda belirtmistik. Sizler tekrar YMCA'in kendisinin programlarini SUSPEND yaptigini teyit ettiniz emaillerle. Tesekkurler....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı ICCP TURKEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    --------------------------------------------------------------------

Sevgili arkadaslar konuyu karistirmayalim lutfen. Iyi okuyalim... Sitede CETUSA ve YMCA'in sponsorluk yetkisinin ellerinden alindigi belirtilmisti.

Bizim belirttigimiz ise bilginin yanlis oldugu. YMCA halen DS sponsoru ve DS formu cikartmaya yetkilidir ama firma kendisi yeniden yapilanmaya girdigi icin staj programlari haric olmak uzere diger programlari SUSPEND yapmaya karar verdi, yani askiya aldi. Sitede yazildigi gibi elinden DS-2019 formu cikartma yetkisi alinmadi. Zaten bunu onceki mesajlarda belirtmistik. Sizler tekrar YMCA'in kendisinin programlarini SUSPEND yaptigini teyit ettiniz emaillerle. Tesekkurler....
    İlk mesajda yazıldığı üzere askıya alındığı belirtilmiş.Yetkisinin elinden alındığı hissiyle bu haber yanlış diyen sizsiniz.Siz karıştırmışsınız.Yetkisi elinden alınmış denilmemiş.Ben sadece ilk mesajda söylenildiği gibi askıya alınıp alınmadığını öğrenmek için mail attım ve askıya aldıklarını yazdılar.Yani ne çelişen bi durum var nede sizin bahsettiğiniz gibi yetkisinin elinden alınması gibi bi durum.Ki ayrıca siz başta yetkisinin elinden alınmasının yanında halen j-1 için sponsorlukluk listesinde adı geçtiğini belirttiniz.Yani ds-2019 çıkaracakmış gibi savundunuz şirketi,ben sadece buna açıklık kavuşturdum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)