Alıntı ICCP TURKEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Yukarida verilen bilgilerde YMCA'in sponsorluk yetkisinin askiya alindigi belirtilmektedir. Bu bilgi tamamen yanlistir. Asagidaki linklere baktiginizda halen DS-2019 cikartma yetkisi olan kuruluslar arasinda bulundugunu goreceksiniz. Sadece kendlieri yeniden yapilanmak istedikleri icin bu yil kendi isteklerine bagli olarak sponsor olmayacaklar, ve sistemlerini gelistirerek daha kuvvtli bir sekilde calismaya baslayacaklardir.
Medya'da yer alan haberlere göre bu konu açılmıştır. Medya'da yer alan haberler şu dediklerinizin tam tersini söylüyor. Haklı olabilirsiniz belki de yazdıklarınızda ancak özellikle koyu işaretlediğim cümleniz pek gerçekle bağdaşıyor gibi durmuyor. Hangi firma yüzbinlerce dolar kazandığı departmanını tam yetkisizleştirerek geliştirme yoluna gider? Gerçekten değiştirmek isteyen bir şirket portföyü daraltarak bunu gerçekleştirebilir. Biraz kılıf gibi geldi bana açıkçası.WAT sponsorları sayfası güncellenmemiş olabilir bana göre. Ayrıca CETUSA kendi sayfasına wat ile ilgili tüm linkleri ortadan kaldırmış durumda.. Resmi bir açıklama gelmeden bu yazıların kalkacağını düşünmüyorum. Ancak yine de admin ile irtibata geçebilirsiniz.