Alıntı Captain91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vazgeçme derim ben, ben burada yaşadığım sorunlardan, mağduriyetlerden bahsettim, tabi bunların en önemli nedeni ingilizcemin yetersiz olmasıydı ama bu durumuma rağmen amacım sadece şansımı denemekti, belki vize alabilirim, gidebilirim ümidiyle başvurdum bu programa. Vizeyi kolaylıkla aldım, geriye tek kalan şey oradaki konuşmalarda yaşayacağım müdahale edilmesi gereken durumlarda sponsorumun bana tercüman olması, yardımcı olmasıydı ki, hiçbir zaman eften püften şeyler için aramadım ve ben onlara güvenerek geldim buralara. Baştan beri beni oyalamaları, yalanlar, Ciee deki Türk personellerin çok pasif olmaları olayı bu noktalara getirdi. Her ertelemelerinde durumum daha kötüye gidiyordu ama çaresizdim, çabala çabala derken bir yere kadar çünkü insanın sağlığı her şeyden önce gelir. Ve ben onların her kötü davranışına iyilikte yanıt verince, her hafta işim ağırlaştı, benim işim olmadığı halde şunu yap, bunu yap demeleri, aldığım paranın yaptığım işin yanında hiçbir öneminin olmaması ; işi ayrılık noktasına getirdi. Sen iste burada olmanın iyi yanlarından da bahsederim, ama iş konusunda pek iyi yanı olmadı arkadaşlıklar dışında. Gitmeden önce her şeyi öğren de git derim, düzenini kur, ilk gittiğinde oraya vardığında sürprizlerle karşılaşmak,, insanı çok üzüyor, zaten bu tarz şeylere çoğumuzun tahammülü olmaz. Onun dışında zamanla amerika da olmanın tadını çıkaracağını düşünüyorum, çünkü neredeyse her noktada kültür farklılıkları var. Eminim birçoğunu seveceksin, nasıl Türkiye deyken ah amerika da olmak vardı demek gibi Hakkında hayırlısı olsun, 1 yıl uzun süre, bu tarz sorunlar insanları yıpratır, umarım güzel zaman geçirirsin amerika da stajında
güzel yanlarından da bahset o zaman biraz merak ettim bak