Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Dün aradım Ciee yi, zor bir durumda olduğumu, işverenimin beni sürekli erteleyip, geçiştirdiğini söyledim. Sonra o bir şeyler söyledi tam anlamadım zaten söyleyeceklerimi de hazırlamıştım. Sonra özür dileyip ingilizcemin kötü olduğunu ve Türk personeli alabilir miyim diye sordum. Önce bilgilerimi istedi baktı doğru sonra Türk personelin sadece haftaiçi çalıştığını söylediler. Biz en geç 5 güne kadar menajerinle görüşeceğiz, halletmeteye çalışacağız ve eğer sorun devam ederse yeni bir iş bulacağız tarzı şeyler söyledi yani bayağı konuştu ama aradan yakaladığım kelimelerle bunları söylediğini tahmin ediyorum. Ben yinede Pazartesi arayıp Türk personeli her şeyi anlatacağım. Bakalım o ne diyecek. Bir de sorunumu paylaşmak isterdim ama işe geç kalmayayım. Kısacası sorunum iş başlangıç tarihim sözleşmem de 31 mayıs olmasına rağmen bugün ilk kez o da menajerin isteksizliğine rağmen işe başlayacağım. Tüm hevesim kaçtı çalışmak için. Bakalım kaç saat çalıştıracak beni. Yarın da durumu daha açık bir şekilde yazacağım hem de Ciee ile geçen konuşmamı. Hadi hayırlısı...
Bookmarks