bir kaç tane çok uçan tanıdığım var tavsiyeyi onlardan aldım her bir saatte bir kalk hafif yürü uçakta dediler o zaman ne jet lag kalıyormuş nede kendini yorgun hissediyormuşsun..
benimde boy 1.94 zaten o yüzden dertliyim biraz ucuzlatsalar şu comfort class ı da rahat rahat gidebilsek ama öğrenci adama zor
Comfort class.. oda guzel..
Bu arada bilen var mı first class ve business class koltuklara ögrenci indirimi yapılıyor mu ? ben yapılmıyordur heralde diye dusunuyorum ama tam eminde değilim
Bu arada bilen var mı first class ve business class koltuklara ögrenci indirimi yapılıyor mu ? ben yapılmıyordur heralde diye dusunuyorum ama tam eminde değilim
her tarafı öğrenci indirimi olsa kaç yazar en son baktığımda new york a yanlış hatırlamıyorsam 16 bin liraydı onun yerine 3- 4 kişi birleşip uçak almak daha mantıklı
her tarafı öğrenci indirimi olsa kaç yazar en son baktığımda new york a yanlış hatırlamıyorsam 16 bin liraydı onun yerine 3- 4 kişi birleşip uçak almak daha mantıklı
dogru diyosun thy nin sitesinden bakmıştım bende bi defa. bi daha da bakmadım zaten
Bookmarks