telefonla koltuk seçtikten sonra check-in yaparken tabii ki değiştirme şansın var ama emin ol ki daha iyi bir koltuk bulamazsın. ancak biri iptal etmiş olucak ki öyle.
Bunun dışında uçacağın havayolu ve uçak tipinhi google da arat sonra oturma planını bulursun zaten hemen. aradığın zaman da adam sana şu koltuk iyi mi dediğinde görursun sana nereyi önerdiğini. ama oturma planına bakmadan yapıyor genelde herkes. mumkun mertebe ön taraf cam kenarı acil çıkış falan seçiliyor zaten ki yakın tarihe kalmamıştır bile
cevabın için teşekkürler.şu an geç kalmış sayılır mıyım? acil çıkışları düşünüyorum ama kapılmış olabilir.onlar olmazsa cam kenarı herhangi bir yer de olabilir.boyum 1.90 ve o koltuklarda sıkıntı çekeceğim bir gerçek bari acil çıkış olsa diyodum ama sanırım geç kaldım
cevabın için teşekkürler.şu an geç kalmış sayılır mıyım? acil çıkışları düşünüyorum ama kapılmış olabilir.onlar olmazsa cam kenarı herhangi bir yer de olabilir.boyum 1.90 ve o koltuklarda sıkıntı çekeceğim bir gerçek bari acil çıkış olsa diyodum ama sanırım geç kaldım
ara thy yi biran önce de onlara söyle mumkun mu değil mi diye ve mumkunse seç hemen artık acil çıkış kalmamıştır bence ama cam kenarı arkalarda falan bulabilirsin belki.
Bookmarks