Alıntı mcc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir tek son anda uçak değişirse yerler iptal oluyormuş
bir de milletimizde ki bu cam kenarı ısrarı nedir anlamadım
ben den uyarması cam kenarın da ayağını yana uzatamazsın bacak bacak üstüne atamazsın bir de yanındaki ark. değilse her istediğinde çıkamazsın ,tuvelete gitmek bile sorun olur uzun uçuşlarda en az her saatte 1 kez bi kalkmak yürümek falan gerektiğinide hesaba katarsak direkt uçuşu olanlar en az bi 10 sefer falan kalkacak ve yanın daki 5. seferden itibaren cık cık ,Allah Allah gibisinden değişik ünlemler kullanmaya başlayınca asabınız bozulacak hele bir de A330 la gitmeyenlerin özelliklede 777 300 le gidenlerin (thy e iç hatta genelde) çoğu havayolunda 3 koltuk olduğunu hesaba katınca hepsini 2 ile çarpmak gerekir

ama tabii hiç abd ye gitmedim yani 13 saat aralıksız(hatta toplasan bile 13 değil )uçmadım böyle olunca emin olarak söyleyemiyorum ama belkide koridor çok sıkıcı olur
valla ben aktarmalıda gittim direk te gittim. cam kenarına oturdum.1 defa kalkdım yerimden oda lavabo içindi onun dışında öyle yurumedim gezmedim ama bu sefer bu hatayı yapmıcam sanırım.

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam arıyayım ben şimdi. A330 ile gidiyormuşum. neresi iyi olur acaba.. ortası 4lü cam kenarları 2li. boyum 1.86 acil çıkış kısmını mı alsam daha mı rahat olur..
acil çıkış bulabilirsen tabii ki de iyi olur. orta da seçme sakın 1.90 benmde boyum bir defa benden rica ettiler geçermisin ortaya beraber oturucaz diye fransız din adamı gibi biri ve ekibi vardı. bende kabul etmemiştim :=)