tamam arıyayım ben şimdi. A330 ile gidiyormuşum. neresi iyi olur acaba.. ortası 4lü cam kenarları 2li. boyum 1.86 acil çıkış kısmını mı alsam daha mı rahat olur..
tamam arıyayım ben şimdi. A330 ile gidiyormuşum. neresi iyi olur acaba.. ortası 4lü cam kenarları 2li. boyum 1.86 acil çıkış kısmını mı alsam daha mı rahat olur..
valla ben aktarmalıda gittim direk te gittim. cam kenarına oturdum.1 defa kalkdım yerimden oda lavabo içindi onun dışında öyle yurumedim gezmedim ama bu sefer bu hatayı yapmıcam sanırım.
acil çıkış bulabilirsen tabii ki de iyi olur. orta da seçme sakın 1.90 benmde boyum bir defa benden rica ettiler geçermisin ortaya beraber oturucaz diye fransız din adamı gibi biri ve ekibi vardı. bende kabul etmemiştim :=)
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bir kaç tane çok uçan tanıdığım var tavsiyeyi onlardan aldım her bir saatte bir kalk hafif yürü uçakta dediler o zaman ne jet lag kalıyormuş nede kendini yorgun hissediyormuşsun..
benimde boy 1.94 zaten o yüzden dertliyim biraz ucuzlatsalar şu comfort class ı da rahat rahat gidebilsek ama öğrenci adama zor![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks