Seni çok iyi anlıyorum.
Şirketlerin çok sevdiği bir taktiktir bu. Öğrenciyi korkuturlar, sonra da istediklerini yaptırırlar. Öğrenci bölgeyi bilmediği için, Amerika'yı yeterince tanımadığı için tedirgin oluyor. Şirketler de bunu çok güzel suistimal ediyor.
Ne zaman gidiyorsunuz? Evinizin adresi var mı elinizde? Açık adresi dilersen bana özelden yollayabilirsin. Bir kontrol ettirmeye çalışırız. Ama dediğim gibi en güzeli senin Pathways'ten yardım alman.
Elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. En azından sizi yardımcı olabilecek kişilerle tanıştırırım.
Şirketi biraz zarflayın. Burası uzak biz daha makul kalacak bir yer bulmak istiyoruz, bulunca da çıkarız falan deyin. Biz araştırdık ev bulmak zor değil, bir de sizin yüzünüzden 900$ kafadan ödedik falan deyin. Bir yoklayın bakalım.
Ben size 2009'da kaldığım yeri ayarlarmaya çalışırdım. Best Western'e yürüme mesafesinde. Depozito 75$, kira 75$. Dünyadaki en güzel ev değil belki ama caddeyi karşıya geçince okyanus + best western'e 10dk yürüme mesafesinde.
K-Mart ve Food-Lion'a da yakındı.
Ayrıca bir konuda çok şanslısınız. Pathways'e çok yakınsınız. Best Western'den çıkıp dümdüz yürüdüğünüz zaman otoyolun kenarına geliyorsunuz. Otoyolu karşıya geçince Pathways.
Orada gidip interneti kullanabilirsiniz, ayrıca sizi bedava akşam yemeklerine de götürürler. Birisi kilise de birisi de bir misyoner ailenin evinde. Size Hristiyanlığı tanıtmaya çalışırlar. Çok da kasmazlar ama. Hristiyan olsun olmasın çoğu öğrenci bedava yemek için gider, tanışır kaynaşır.
Zaten sitelerinde de belirtmişler bunu. Siz gidip ben Hristiyan olmak istiyorum, Jesus hakkında bilgi almak istiyorum, Yüce İsa vs... gibi konuşmadığınız sürece sizi bunaltmazlar
İşte size incil falan hediye ederler.
Sonra arkamdan Lukewarm bizi misyonerlere teslim etti, adam bizi gavur etti demeyin
Dilerseniz siz de onlara İslam'ı anlatabilirsiniz. Müslüman olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
Bookmarks