bende simdi kayit oldum.Yalniz evlerin resimlerini gorme sansimiz yok sanirim.Birde nags head ta 4 ev bulunuyor sadece listede...
bende simdi kayit oldum.Yalniz evlerin resimlerini gorme sansimiz yok sanirim.Birde nags head ta 4 ev bulunuyor sadece listede...
Evlerin resmini görme şansınız var. Ama bunun için ev sahibine mail atmanız gerekli.
Nags Head ve Kitty Hawk'ta yerliler yaşar. Kill Devil Hills'te turist potansiyeli daha yüksektir. O yüzden orada kiralık ev sayısı daha fazla.
Konaklama ilanlarını daha dikkatli okumanızda fayda varÇünkü şu an Nags Head'deki o evlerin bir tanesi tutulmuş ve bir tanesi de sadece bayan öğrenciler için. Bu durumda geriye 2 tane ev kalıyor.
Pathways konaklama konusunda çok titiz. Eğer öğrenciler evden ve ev sahibinden şikayetçi olursa şayet, o ev listeden çıkartılıyor.
Sitede yazan konaklamaların hepsi Pathways yetkililerince bizzat inceleniyor ve ev sahipleriyle birebir mülakat yapılıyor. Konaklamaların sorunsuz ve güvenli olmasına büyük önem veriliyor.
Konaklama sayıları artıp azalabilir. Ama zaman ilerledikçe ekseriyetle azalacaktır.
Arkadaşlar zaman daralıyor. Konaklamanın siz gittiğinizde hazır olması için en az 2 hafta önceden Pathways'e haber vermemiz lazım. Mail aracılığıyla irtibat kurduğumuz için bazen gözden kaçmalar(mailin spam kutusuna gitmesi gibi) ve buna bağlı gecikmeler olabiliyor.
Sizi zorluyor gibi olmak istemem ama bir son tarih belirlemek zorundayım. İşlemlerin sağlıklı yürümesi ve hepinizin sorunsuz olarak konaklamalarınıza yerleştirilmeniz için bu şart.
En geç 6 Haziran tarihine kadar, kesin karar alanlar bana kararlarını lütfen bildirsinler. PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
Not: Daha önce bildirmeniz sizin için avantaj sağlayacaktır.
Şu ana kadar bana konaklama için ulaşan arkadaşlar: gaggos0614 ve mkasl.
Ad-Soyad, iş yeri, konaklama tercihi şeklinde küçük bir liste yaptım MS Excel'de.
Son olarak final döneminde olduğumu ve 8 Haziran'da Amerika yolcusu olduğumu hatırlatmak istiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks