Rica ederim. Umarım faydalı oluyorlardır.
Konaklamayı gitmeden önce ayarlamak bana daha mantıklı geliyor. Kafandaki soru işaretlerinden bir tanesini eksiltmiş olursun hem de büyük bir tanesini.
Kalacak yer bulmanın üç yolu var:
1)Pathways
2)craiglist
3)kendi imkanlarınla aramak
Ben Pathways'le irtibata geçmeni öneririm. Çünkü onların sana bulacağı konaklama daha önceden kontrol edilmiş olacak. Kimse seni dolandıramaz ya da aldatamaz.
Pathways'in ayarlayacağı bütün konaklamalar dolmuş ve sana yardımcı olamıyorlarsa, "craiglist outer banks" yaz google'a. Seçeneklerden "rooms" olarak arama yap. Karşına tonla oda kiralayan ve oda arkadaşı arayan kişiler çıkacaktır. Kriterleri kendine göre doldurup bir arama yapabilirsin. Hatta benim tavsiyem, senin craigliste kendi ilanını vermen. Yaşın, mesleğin, çalışacağın bölge ve aklındaki kira aylık kira miktarı (400-500$) şeklinde bir ilan ver. Geri dönen olursa cepte dursun.
Yalnız craiglist'i kullanırken dikkatli ol. Uyanık ol. Evin fotoğraflarını iste. Hem iç hem de dışarıdan. Tam adres al. Google Earth'ten bir kontrol et. Skype'tan görüşme yapmak iste.
Ben 8 Haziran'da gidiyoru Allah nasip kısmet ederse. Eğer oraya senden önce varırsam. Konaklamanı bizzat gidip kontrol etmeye çalışırım.
Pathways International House:
Pathways International House | Meeting the needs of the international students living and working on the Outer Banks of North Carolina
craiglist Outer Banks:
outer banks rooms & shares classifieds - craigslist
Bookmarks