Work and Travel
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 Outer Banks/North Carolina Rehberi (Kill Devil Hills, Kitty Hawk, Nags Head...)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı comanche Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Ben de bu yıl bir arkadaşımla birlikte Nags Head'de olucam, Beach Mart'ta çalışıcaz, kalıcak yerimizi de işveren ayarlıyor. Şuana kadar her şey sorunsuz gidiyor. New York'tan Norfolk'a greyhoundla gidicez fakat biz Norfolk'ta otobüsten indikten sora Nags Head'a ulaşımı pathway aracılığıyla tam olarak nasıl yapıcaz? Parayı burdan direkt mi ödemek zorundayız, gidince ödeyemez miyiz? Bir de pathways'in danışmanlık hizmetlerinden yardım almak için nasıl bir prosedürü izlememiz gerekiyor?
    Şimdiden teşekür ederim
    Öncelikle Pathways'e kayıt yaptırmanız gerekiyor, internet sitesi üzerinden.

Daha sonra Info for Students->Transportation->Arranging Transport with Pathways.

Bu sırayı izleyerek sitedeki sayfaları inceleyin, karşılama noktaları ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ödemeyi internet üzerinden önceden (in advance) yapmanızı istiyorlar. Bu şekilde sizin için kesin rezervasyon yapılıyor.

Oradaki koşulları dikkatlice okuyun. Pathways transportation kullanmak isteyen arkadaşlar en az 1 hafta önceden Pathways ile irtibata geçmeniz gerekiyor. Herhangi bir aksilik çıkmaması ve zamanında karşılanabilmeniz için bu gerekli.

Alıntı girl_interrupted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    owner occupied nedir?
    Owner occupied demek ev sahibi de sizinle beraber yaşıyor olacak demek. Outer Banks'te evler genelde iki katlı villa tipidir. Evin üst katında onlar yaşıyordur ve alt katını kiraya vermişlerdir. Özetle ev sahibi de evde olacak demek.

İlla evin alt katı olacak diye bir koşul yok. Size evdeki herhangi bir odayı göstereceklerdir. Üst katta da olabilir.

Ben de ev sahibiyle kalmıştım. Varlığı yokluğu belli değildi. Genelde evde olmazlar ve hiçbir şekilde sizi rahatsız etmezler.
    Konu Lukewarm tarafından (02-06-2011 Saat 10:37 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Lukewarm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Owner occupied demek ev sahibi de sizinle beraber yaşıyor olacak demek. Outer Banks'te evler genelde iki katlı villa tipidir. Evin üst katında onlar yaşıyordur ve alt katını kiraya vermişlerdir. Özetle ev sahibi de evde olacak demek.

İlla evin alt katı olacak diye bir koşul yok. Size evdeki herhangi bir odayı göstereceklerdir. Üst katta da olabilir.

Ben de ev sahibiyle kalmıştım. Varlığı yokluğu belli değildi. Genelde evde olmazlar ve hiçbir şekilde sizi rahatsız etmezler.
    Bu şekilde olan konaklamalarda evde party durumları pek mumkun olmaz heralde. tek güzel yani ev sahiplerinin varlığı yoklugu bir olması sanırım ? hiç böyle kalmadığımdan soruyorum merak ettim de
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde olan konaklamalarda evde party durumları pek mumkun olmaz heralde. tek güzel yani ev sahiplerinin varlığı yoklugu bir olması sanırım ? hiç böyle kalmadığımdan soruyorum merak ettim de
    Gayet mümkündü. Biz 3 tane parti yaptık. Ev sahibesi de hiçbir şey demedi. Evi yakıp yıkmadığınız müddetçe de bir şey demeyecektir. Önceden de nezaketen izin alınırsa hiçbir problemle karşılaşılacağını sanmıyorum.

Yaz boyunca çeşitli partilere katılma imkanım olmuştu. Açık ara en zevkli olanları Amerikalı arkadaşlarımın yaptıklarıydı.

Parti yapmaktan ziyade yapılana katılmak bence daha mantıklı

Ev sahibi olmasının güzel yanlarından biri ev sahibinin arabası olması. Seni istediğin yere arabayla götürmesi. Etrafı çok iyi bilmesi ve sana herhangi bir konuda yardımcı olabilecek bir çok kişiyi şahsen tanıması. En güzel yanı ise yanında bir "Native Speaker" olması. Çalıştığın işe bağlı olarak her zaman ingilizce pratik yapamıyor olsan bile, ev sahibiyle konuşarak pratik yapabiliyorsun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)