arkadaşlar burda yazılanların yüzde 80 ini okudum anlamadığım tek nokta var onuda burdan size sormak istiyorum. ben iphone 4 değilde samsung fln alsam ondada lock unlock olayı oluyormu türkiyeye geldiğimizde ?
sanmıorum oLacağını.. At&t den falan kilitli almazsan sorun yok ama USA de teLefonLarın (iphone haric) fiyatLarı hemen hemen tr fiyatLarına eşit.. Hani cok ucuz değil burdan.. bence iphone aL yada teL aLma![]()
şimdi ben baya okudum ama pek bişey anlamadım![]()
bu iphone u gittim usa den aldim geldim sonra nabcam burda kullanmak için
birde orada nereden alabilirim ??? biri tek bir iletiyle cevaplarsa süper olur
![]()
burada kullanman için yazıLımsaL unlock cıkmasını beklemen lazım (ben 7 aya yakın bi süredir bekliorum) veya gevey die bi turbosim cıktı onunla iphone una hattını takman lazım (bu yeni cıktı fiyatı 50 tl falan) buda donanımsal unlock diye geçiyor..Herhangibir applestore dan aLabiLirsin iphone u..
çok sağ ol tekraren az bi 700ü çıkardım gözden o zaman
![]()
öncelikle teşekkür ediyorum soruma cevap verdiğin için. Bilidindiği üzere samsung s galaxy 2 çıktı piyasaya yurtdışı satış fiyatı 599 euro diye gördüm dün avrupa kaynaklı bir elekronik mağazada ama amerikada ne olur bilemem. İphone 4 için şu anda en iyi çözüm dediğin gibi donanımsal unlock videoları izlemiştim . Son olarakta şunu soriyim sözleşmeli iphone aldığımızda at&t den cüzi bi bi miktar veriyomuşuz kontratı hiç iptal ettirmeden gelip türkiyede kullansak olurmu bide 3gs gördüm bestbuy ın amerika sitesinde iphone 3gs lerin unlock u mevcut dimi şu an buraya getirdiğimzde direk kullanabilirmiyiz ?
Konu cronaldo tarafından (18-04-2011 Saat 03:38 PM ) değiştirilmiştir.
önceLikLe samsung telefonLarı hakkında baya cahiLim.. Sonra bestbuydan aLınan tüm cihazLar kontratLı.. applestoredan kontratsız sekiLde aLabiLirsin.. kontratsız olunca fiyat kontratlıya göre yükseliyor kendini direk kontratsıza hazırla cünkü kontratlı cihaz alamazsın sen.. Senin kontrat yapabilmen için gerekenler var ve sağlamıyorsun.. USA da yasamıyorsun, bir vize iLe ordasın Kredin yok(usa de borclarını falan zamanında ödedikce artıyor sanırım bu kredi) sonuc itibariyle kontratsız almaya mecbursun..3gs in kontratsız fiyatı 8gb için en son 400+tax di ama su an nedir bilmiorm, fakat su anda alırsan onun içinde unlock yok.. Versiyon ve Baseband durumuna göre değişiyor bunda 1-2 ay önce alsaydın unlock'ı vardı ama su an alırsan yok bi süre bekleyebiLirsin..
herşey sorun herşey problem amerikaya turist olarak gelen insanları neden düşünmez bu apple anlamıyorum.neyse oraya gidipte iphone almadan olmaz sonuçlarına katlanıcaz artık![]()
arkadaşlar bu turbosim i alanlar kullandılar mı, memnun kaldılar mı?
beşiktaşta bi telefoncu 100 dolara veriomuş turbo simi+kurulumu, kurulum ne bilmiyorum...
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
arkadasim ben kullaniyorum turbo simi bi sorun yok yalniz $100 cok fazla kendinde yapabilirsin video'lari mevcut uygulamasi cok zor degil ederide en fazla 100 TL
Bencede fazla
GenÇ Tekno Market
YAYPEL ELEKTRONK
Yukarıdaki adreslere bak 1 günde kargolasınlar olmayanlar için.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
biz gitmeden şu ıphone5 çıksada 4 ü satsam ya
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@cimbomlu kullanmadan satican abi ya ben bi daha iphone almazdim yerinde olsam![]()
bence apple hepimizi şaşırtacak ya farklı bişey çıkaracak yada erken felan çıkaracak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
iphone 4 beyaz bugun satisa cikiyor![]()
sitede yarin deniliyor fakat dun aksam saatlerinde yayinlanmisti.Sanirim 7 saat sonra satisa cikicak(NY:10 a.m)
Apple - iPhone 4 - Video calls, multitasking, HD video, and more
Konu ThunderStorm tarafından (28-04-2011 Saat 11:10 AM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar ya bu gevey in turbosim ini bi türlü yapamıyorum ben, tüm adımları tamamladıktan sonra tekrar başa dönüyo, ve aslında bu youtube da dolanan videolardaki gibi değil ilk başta bi açılış ekranı geliyo, 112 yi ara fln diye, acaba korsan fln mı bu ürün???
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks