Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kararsızlık...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Değil mi yaa... Hayatım boyunca hiç, okulu bitirir bitirmez işe giricem, çalışıp çok para kazanıcam diye bir hayalim olmadı. Hep okul'dan sonra yapacaklarımı düşündüm. Görmek istediğim çok ülke, yapmak istediğim çok şey var. Hep bunların hayalini kurdum. Sadece gidip görmek değil, o ülkelerde kalıp yaşamak istiyorum. İzmir'de doğdum, İzmir'de büyüdüm, İzmir'de okudum, çalışmaya da İzmir'de başlayıp burda yaşlanmak istemiyorum.

Hayatımda, ailemden uzak, kendi ayaklarım üstünde yaşadığım, eğrisiyle doğrusuyla kendi yolumu çizip, alnımın akıyla geçtiğim zamanlar olsun istiyorum. O yüzden, eğer işi kabul etmezsem, sadece Wat için değil, tüm bunlar için kabul etmemiş olucam ve pişman olmıycam.

Çok sağolun arkadaşlar, şirket'in bana verdiği 5 günlük karar sürecinin 3. günündeyim. Ama anladığım kadarıyla gönlümden geçen bu işi kabul etmemek. Bu zaman diliminde, amerika'daki işverenden de kabul cevabı gelir diye umuyorum. Şayet daha, vize görüşmesine bile girmedim.

Hepinize teşekkür ederim, özellikle de reyes, çok sağol, durumu oldukça sorguladım sayende
    Teşekkürler calkan, gaza ihtiyacım vardı, karşılayan sen olmuşsun.
    Nobody loves no one...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hoş, bu arada şöyle de bir gariplik var. İstediğim ilk 3 işe başvuramadıktan sonra, seçtiğim 4. iş, ocean city'de, princess bayside hotel. Saati 7.25, haftalık çalışma saati de 35 saat kadar. Ayrıca yaklaşık 1 aydır, işverenden cevap bekliyorum ve daha işe kabulüm gelmedi. Bu saatten sonra gelen onay, sonrasında yaklaşık 1 ay DS formunu bekleyiş, Nisan sonuna kalan bir vize görüşmesi ve Mayıs'ta alındığı için fahiş fiyatta olan Uçak Bileti gibi bir dizi talihsizlik, WAT yolculuğunda beni bekliyor...
    Nobody loves no one...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı yigitt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değil mi yaa... Hayatım boyunca hiç, okulu bitirir bitirmez işe giricem, çalışıp çok para kazanıcam diye bir hayalim olmadı. Hep okul'dan sonra yapacaklarımı düşündüm. Görmek istediğim çok ülke, yapmak istediğim çok şey var. Hep bunların hayalini kurdum. Sadece gidip görmek değil, o ülkelerde kalıp yaşamak istiyorum. İzmir'de doğdum, İzmir'de büyüdüm, İzmir'de okudum, çalışmaya da İzmir'de başlayıp burda yaşlanmak istemiyorum.

Hayatımda, ailemden uzak, kendi ayaklarım üstünde yaşadığım, eğrisiyle doğrusuyla kendi yolumu çizip, alnımın akıyla geçtiğim zamanlar olsun istiyorum. O yüzden, eğer işi kabul etmezsem, sadece Wat için değil, tüm bunlar için kabul etmemiş olucam ve pişman olmıycam.

Çok sağolun arkadaşlar, şirket'in bana verdiği 5 günlük karar sürecinin 3. günündeyim. Ama anladığım kadarıyla gönlümden geçen bu işi kabul etmemek. Bu zaman diliminde, amerika'daki işverenden de kabul cevabı gelir diye umuyorum. Şayet daha, vize görüşmesine bile girmedim.

Hepinize teşekkür ederim, özellikle de reyes, çok sağol, durumu oldukça sorguladım sayende
    Teşekkürler calkan, gaza ihtiyacım vardı, karşılayan sen olmuşsun.

gaz vermek için, söylmemiştim ben sen nasıl anladıysan oyle olsun madem, : ) kafa yapılarımız benziyo bizim demekki, reasmus interrail ne varsa yapacagım ben baska baska ulkelerde oranın bi parcası olarak bi kaç yıl yada kac yılsa yasamak istiyorum,boyle bi arzum benimde var. zaten babasız ve fakir buyudugum için gelecekte az para kazanmak beni korkutmuyor. cok para kazansam nolcak haftasonu için mi gidicem oraya iki gunlugune . benim derdim orada bi sure yasamak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)