Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kararsızlık...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende sizler gibi düşünüyorum, ama sadece wat değil planım. Önümüzdeki 3 yılı, yurtdışında staj ve yüksek lisans yaparak değerlendirmek istiyorum. Belki de, yurtdışına yerleşmek istiyorum. Biraz seferi bir ruha sahibim, hayatımın 23 yılını İzmir'e verdim ve İzmir'de devam etmeyi düşünmüyordum. Daha sonra kariyerimi yarıda bırakmak da çok mantıklı olmaz. 30'uma geldiğimde, cebinde bir sürü parası olan, ama hayallerini gerçekleştirememiş bir insan olmak da var. Çok zor bir karar ve çok zor bir döneme denk geldi.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
    Nobody loves no one...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı yigitt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sizler gibi düşünüyorum, ama sadece wat değil planım. Önümüzdeki 3 yılı, yurtdışında staj ve yüksek lisans yaparak değerlendirmek istiyorum. Belki de, yurtdışına yerleşmek istiyorum. Biraz seferi bir ruha sahibim, hayatımın 23 yılını İzmir'e verdim ve İzmir'de devam etmeyi düşünmüyordum. Daha sonra kariyerimi yarıda bırakmak da çok mantıklı olmaz. 30'uma geldiğimde, cebinde bir sürü parası olan, ama hayallerini gerçekleştirememiş bir insan olmak da var. Çok zor bir karar ve çok zor bir döneme denk geldi.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim...
    suan empatı kurarsam e senın yerınde oldugunu dusunup ve senın ıdeallerını yapmaya kalksadım..kesınlıkle hayallerımı degıl mantıgımı dınlerdım...

hanı derler ya hersey para degıl dıye o toz pembe hayatlar ıcın gecerlıdır cok para goz bır ınsan degılımdır benı ve aılemı gecındırcek kadar kazansam yeterlıdır bana ama dedıgım gıbı gercek hayatta para her seyın onundekı en buyuk sebeptır...

ayrıca su sekılde de dusunmenı ıstıyorum eger bu yurt dısı sevdan veya dusuncelerınden sonra pısman degılım dıyebılıceksen gıt ben bole ıstedım bole yaptım hatamla gunahımla sevabımla bunu basardım yada basaramadım dersın

kısacası dedıgım gıbı ben senın yerınde olsaydım yenı mezun ve hıcbır deneyımı olmayan bır ınsan ıcın baslangıc olarak cok ıyı para der ve ısı tercıh ederdım..cunku yurt dısında yapacagım staj veya herhangı bır ısın bukadar getırısının veya bu ısı basarabılecegının bır garantısı yok..ama suanda bu maasın sana garantısı var..

sunuda unutma gunumuzde turkıyede pazarda lımon satmak ıcın yıllarını unw ye vermıs bır dolu genc var adam makıne muhendıslıgı okumus tamırcılık yapıyor elektrık elektronık mezunu elektrıkcıde calısıyor...

THIS IS REAL LIFE UNFORTUNATELY...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)