Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: THY-3 Laptop-Bagaj

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı joesifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laptopları ayrıca çantalardan çıkartıp sokuyorlar cihaza ama bavulları soktukları cihaz nasıl çalışıyor bilmiyorum. tek laptop koyarsan bir sorun olmaz bavulda kilitlediğinde de kırmazlar ama mutlaka kilitle ve bavulda tam ortaya koy derinlerde köşelere yakın olmasın yeter..
    Arkadaşlar son çalışma yerim olan istanbul sabiha gökçen de öğrendim ki o x-ray cihazlarına 3 değil 13 laptopu üstüste koysanız (acık abarttım mı ne ) hepsi ayrı ayrı gene görünür. Prezervatife bile rastladım ben hayret ettim.. Hani ufacık dersin, plastik dersin neyini görücek dersin, ama gören adam görüyo.. Ama makina kesin gösteriyo. Gösteremediği ağır metaller olduğu zaman zaten hiç sektirmiyolar kesinlikle açıyolar. Bu Bizim Türkiyedeki sabiha.. Varın paranoyak Amerika'yı siz düşünün.. Tamamen insafa kalıyor durum.

BannedUser
    Guest

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    THY gelmistim bende. Adam tekerlekli surtmeli valizini ucaga yanina almisti. Kimsede birsey dememisti. Guvenlikten gecerken de bi polis oturmus koltuga kimsenin valizine falan baktigi yok. Herkes geciyor. Hatta ciktikdan sonra kendi kendime. "kim bakacak valizlerime, nerde gorevliler bu muydu" falan diye sordum
    Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son çalışma yerim olan istanbul sabiha gökçen de öğrendim ki o x-ray cihazlarına 3 değil 13 laptopu üstüste koysanız (acık abarttım mı ne ) hepsi ayrı ayrı gene görünür. Prezervatife bile rastladım ben hayret ettim.. Hani ufacık dersin, plastik dersin neyini görücek dersin, ama gören adam görüyo.. Ama makina kesin gösteriyo. Gösteremediği ağır metaller olduğu zaman zaten hiç sektirmiyolar kesinlikle açıyolar. Bu Bizim Türkiyedeki sabiha.. Varın paranoyak Amerika'yı siz düşünün.. Tamamen insafa kalıyor durum.
    Bende tekerlekli sürmeli bagajımı yanıma aldım hatta diğer wat katılımcıları oha bu alınıyor mu dediler Evet diz kapagınızdan biraz yukarısında olan (10cm mesela) cekmeli valizleri yanınıza alabilirsiniz.

Dracooa evet ABD de laptoplar cıkarılıp aranır ama kimse sana 4*5 tane laptop neden aldın demez. Sadece ararlar. Tek sorun bazen TR de yapılan gümrük aramasıdır. 3 senedir o gümrükte arama yapıldıgını görmedim sansa. Yapsalar bile arama bitene kadar beklerdim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)