Alıntı canerbjk7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam aynı mcdonalsta calışma ihtimalim var 15 gun sonra iş fuarı var oraya gidicem. suan 10 tane mcdonalds var panamacity destin neweyare? bu bölgelerde bize secme hakkı tanırlar mı fuarda yerimizi secebilirmiyiz? bilgi verirsen cok sevinicem.
Alıntı exceptiodoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım HCMS sponsorlıuğundaki işten bahsediyorsan eğer, ben de orayı seçtim ve şirketle bu konu hakkında görüşmüştüm. Maalesef ABDye gitmeden önce nereye gideceğimizi seçemiyormuşuz ve işfuarında bunu ayarlayamıyormuşuz.
Alıntı canerbjk7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım hocam saolasın evet sponsor HCMS. aslında daha kesin değil bi işfuarı kaldı ama sorun olmaz buyuk ihtimalle kabul edicekler. 3 kişi gidicez biz hangisi daha iyi diye konusuyoduk o yuzden sormustum tesekkurler tkrar
Hayatımda gördüğüm en saçma wat iş seçme şekli bu olsa gerek. Arkadaşlara demiyorum saçma kelimesini bunu ayarlayan şirkete diyorum. ABD gitmeden hangi Mc de çalışacagımı bilmeyeceğim yani iş yerimi bilmeyecegim, lokasyonu bilmeyeceğim ve ezbere gideceğim. Size burdan yazıyorum. Bu mesajı aklınızda iyi tutun ya Makro sen bunu yazmıştın ama biz bir sorunla karşılasmadık buda sana kapak olsun dersiniz. Biriniz yaşamasada 2 kişi kesin yaşayacak.

İlk defa duyuyorum iş yerimi bilmeden programa katılmak ve ABD ye gitmek sarı çizmeli Mehmet Ağa. işte bu yüzden sorun yaşıyorsunuz hepiniz. Sponsorunuz belli şirketinizde tahmin ediyorum zaten.