anladım hocam saolasın evet sponsor HCMS. aslında daha kesin değil bi işfuarı kaldı ama sorun olmaz buyuk ihtimalle kabul edicekler. 3 kişi gidicez biz hangisi daha iyi diye konusuyoduk o yuzden sormustum tesekkurler tkrar
anladım hocam saolasın evet sponsor HCMS. aslında daha kesin değil bi işfuarı kaldı ama sorun olmaz buyuk ihtimalle kabul edicekler. 3 kişi gidicez biz hangisi daha iyi diye konusuyoduk o yuzden sormustum tesekkurler tkrar
MC Donalds işinde, gece vardiyası veriliyor mu arkadaşlar?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Hayatımda gördüğüm en saçma wat iş seçme şekli bu olsa gerek. Arkadaşlara demiyorum saçma kelimesini bunu ayarlayan şirkete diyorum. ABD gitmeden hangi Mc de çalışacagımı bilmeyeceğim yani iş yerimi bilmeyecegim, lokasyonu bilmeyeceğim ve ezbere gideceğim. Size burdan yazıyorum. Bu mesajı aklınızda iyi tutun ya Makro sen bunu yazmıştın ama biz bir sorunla karşılasmadık buda sana kapak olsun dersiniz. Biriniz yaşamasada 2 kişi kesin yaşayacak.
İlk defa duyuyorum iş yerimi bilmeden programa katılmak ve ABD ye gitmek sarı çizmeli Mehmet Ağa. işte bu yüzden sorun yaşıyorsunuz hepiniz. Sponsorunuz belli şirketinizde tahmin ediyorum zaten.
makroklima yorumların için saol ama ben kendi adıma soyle soyleyeyim suan 3 lokasyon var 9 da mc var bunlardan birine gideceğimi bile bile sectim cunku tum mc leri arastırdım bolgelerini de tabi. umarım sorun yasamam tbi bu belirsizlik insanın aklına takılmıyo değil
bunlardan hangisi en iyi konaklamaya sahiptir, hangisinde iş-ev arası yürüyüş mesafesindedir, hangisinde en çok çalışma saati verilir ve hangisine en az türk gider, bölgelere/işyerine göre çekeceğimiz sıkıntılar nelerdir vs. bunları araştırmak lazım. bilen varsa yardımlarını esirgemesin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks