arkdslar benım haftalık calısma surem 30 saat ..pekı sızın de oyle mı cvp verırsenız sevınırım..sırket bana bakma sen 30 sat yazdıgına oraya gıdınce artar o dedı ...sızın sozlesmede de 30 saat mı yazıyor haftalık?
arkdslar benım haftalık calısma surem 30 saat ..pekı sızın de oyle mı cvp verırsenız sevınırım..sırket bana bakma sen 30 sat yazdıgına oraya gıdınce artar o dedı ...sızın sozlesmede de 30 saat mı yazıyor haftalık?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
geçtiğimiz yıl bende 32 saat yazıyordu. ilk aydan sonra 40' a çıktı..eğer işi öğrenirsen hemen ki bu süre genelde 2 hafta oluyor sonrasında çalışma süren artacaktır...e tabi su konuda var, eğer gittiğin mc de senin gibi çok fazla watcı varsa, ve onlar daha tecrübeli iseler onların çalışma saatlerinin artacağı daha kesindir,..Örneğin ben geötiğimiz sene mayıs 21 de gitmiştim. vardığım zaman taylandlı çocuklar vardı mc.de.. Saolsunlar herseyi anlattılar. haziran ayının sonunda ayrıldılar işten sanırım. Bu tarihe kadar hep onlar çalıştı overtime larda ve 32 saatin üzerinde, sonrasında sıra bana geldi..bunlar gidince biraz bosluk oldu. haftalık 45 saate kadar calıstığımız oldu 1 ay kadar.. bunun sonrasındada kazakistan' dan watcılar geldi..onlarda benim çalışma saatlerimin üzerine kondular...ama standart olarak 1 ay sonra herkes 40 saat calısıyordu...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks