Work and Travel
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds İşlerinde Çalışmayı Düşünenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkdslar benım haftalık calısma surem 30 saat ..pekı sızın de oyle mı cvp verırsenız sevınırım..sırket bana bakma sen 30 sat yazdıgına oraya gıdınce artar o dedı ...sızın sozlesmede de 30 saat mı yazıyor haftalık?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdslar benım haftalık calısma surem 30 saat ..pekı sızın de oyle mı cvp verırsenız sevınırım..sırket bana bakma sen 30 sat yazdıgına oraya gıdınce artar o dedı ...sızın sozlesmede de 30 saat mı yazıyor haftalık?
    geçtiğimiz yıl bende 32 saat yazıyordu. ilk aydan sonra 40' a çıktı..eğer işi öğrenirsen hemen ki bu süre genelde 2 hafta oluyor sonrasında çalışma süren artacaktır...e tabi su konuda var, eğer gittiğin mc de senin gibi çok fazla watcı varsa, ve onlar daha tecrübeli iseler onların çalışma saatlerinin artacağı daha kesindir,..Örneğin ben geötiğimiz sene mayıs 21 de gitmiştim. vardığım zaman taylandlı çocuklar vardı mc.de.. Saolsunlar herseyi anlattılar. haziran ayının sonunda ayrıldılar işten sanırım. Bu tarihe kadar hep onlar çalıştı overtime larda ve 32 saatin üzerinde, sonrasında sıra bana geldi..bunlar gidince biraz bosluk oldu. haftalık 45 saate kadar calıstığımız oldu 1 ay kadar.. bunun sonrasındada kazakistan' dan watcılar geldi..onlarda benim çalışma saatlerimin üzerine kondular...ama standart olarak 1 ay sonra herkes 40 saat calısıyordu...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)