Work and Travel
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds İşlerinde Çalışmayı Düşünenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yemeklerı ındırımlı yedıgımızı bılıyorum...senınde zamanında 30 saat mı yazıyordu sozlesmede..bı de pratık yapıp gelmem soylenmıs cok ınglzce ıstenıyor mu..3km mesefa var konaklama ıle ıs arasında yol parası da cıkacaktır..bısıklet mı alsam
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemeklerı ındırımlı yedıgımızı bılıyorum...senınde zamanında 30 saat mı yazıyordu sozlesmede..bı de pratık yapıp gelmem soylenmıs cok ınglzce ıstenıyor mu..3km mesefa var konaklama ıle ıs arasında yol parası da cıkacaktır..bısıklet mı alsam
    benim sözleşmemde 32 saat yazıyordu onra 45 - 50 e kadar cıktı over time ile birlikte...tabi son aylarda oldu bu duurm...ilk aydan sonra 40 ay calıstım ben...

ulasım konusu bisiklet kullanma imkanın varsa 3km alman tabiki güzel olur..ben almıstım ..100 dolara alırsın güzel bir bisiklet..
    yok eger almam dersen ulasım vereceğin para yaklasık gunluk 3 - 4 dolar kadar diyebilirz...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce konusunda, mc donaldsta ki menüler ve menülerşn hazırlanması konusunda çalışabilirisn sanırım. bende epey bir doküman vardı. Hatta yakuzanın geçtiğimiz sene bana verdiği birkaç web sitesi be brosurde vardı sanıyorum..uygun bir zamanda iletirim sana..

muhabbet etmeye cok fazla fırsatın olmuyor çalışırken, arkadaslarını manageri'ını anlaman yeterlidir..iş yerinde konustuğun konularda daha cok sunu getir bunu gotur, sunu yap bunu yaptır...bu konularda mcv deki malzemelerle ve gıdalarla ilgilidir...ben ilk hafta gosterdfikleri seyi yaptım sadece dikkat et anlattıkları değil.bakıp işi öğrenmeye calıstık...sonra 2. haftada katık herseyi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce konusunda, mc donaldsta ki menüler ve menülerşn hazırlanması konusunda çalışabilirisn sanırım. bende epey bir doküman vardı. Hatta yakuzanın geçtiğimiz sene bana verdiği birkaç web sitesi be brosurde vardı sanıyorum..uygun bir zamanda iletirim sana..

muhabbet etmeye cok fazla fırsatın olmuyor çalışırken, arkadaslarını manageri'ını anlaman yeterlidir..iş yerinde konustuğun konularda daha cok sunu getir bunu gotur, sunu yap bunu yaptır...bu konularda mcv deki malzemelerle ve gıdalarla ilgilidir...ben ilk hafta gosterdfikleri seyi yaptım sadece dikkat et anlattıkları değil.bakıp işi öğrenmeye calıstık...sonra 2. haftada katık herseyi...
    bnde mcdonalds ta calışıcam hocam brosur fln demşssn o şklde bilgi edineblcğmz seyleri nerdn bulablrz yardmcı olablrmısn?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)