Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Net10

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika içi için cep telefonu çok cazip. Ama TR aranacaksa en güzeli bence kartlar. Ama ABD de her kart farklı özellik taşıyor bazıları vergi kesiyor bazısı kesmiyor. Hatta telefona cevap gelmese bile vergi kesiliyor.

Benim aldığım kartla (Hello Pinoy) 5 dolara TR ile 143 dakika konusulabiliyordu. Cep tel ile konuşacaksam 50 dakika.
    Aldığınız kart muhtemelen ankesörlü telefon için.Ben ailemle uzun süre görüştüğüm için ankesör başında uzun süre beklemek olmuyo.cep telefonuyla her yerden arama imkanım oluyodu.çünkü Tr ile saat farkı olunca usa den gece vakti aramak gerekiyor oda ankesör başına gitmek demek..biraz daha az konusmus oluyorum ama daha rahat oluyor.zaten orda kazandıgın paranın yanında öyle bişeyi düşünmüyo insan

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

3 yildir Voip ve Skype tarzi programlarla konusuyorum. Symbian, Iphone, Android yazilimlarida destekliyor. Laptop ve telefondan kablosuz aglarin oldugu her yerden konusuyordum. Fakat ABD'de arkadaslar arasinda konusmak icinde telefon gerekli tabiki. Cep telefonlarini kullanmak icin 1900 Mhz desteklemesi gerekiyor.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

BannedUser
    Guest

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığınız kart muhtemelen ankesörlü telefon için.Ben ailemle uzun süre görüştüğüm için ankesör başında uzun süre beklemek olmuyo.cep telefonuyla her yerden arama imkanım oluyodu.çünkü Tr ile saat farkı olunca usa den gece vakti aramak gerekiyor oda ankesör başına gitmek demek..biraz daha az konusmus oluyorum ama daha rahat oluyor.zaten orda kazandıgın paranın yanında öyle bişeyi düşünmüyo insan
    Zaten ben yazarken kendime göre söylüyorum mesajda söyledim ABD içinde telefon en güzeli. Eğer TR ile görüşeceksen break dediği gibi msn, skype kullanılmalı bedava. kendim derken benim gittiğim yerle TR arasında 11 saat fark var o yüzden. İnternet hızıda çok yavaş Alaska'da

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten ben yazarken kendime göre söylüyorum mesajda söyledim ABD içinde telefon en güzeli. Eğer TR ile görüşeceksen break dediği gibi msn, skype kullanılmalı bedava. kendim derken benim gittiğim yerle TR arasında 11 saat fark var o yüzden. İnternet hızıda çok yavaş Alaska'da
    Keşke bende de öyle saat farkı olsa.İletişim daha kolay olur.9 saat var Colorado ile Tr arasında.işten çıkıyorum Tr de gece 2 oluyor.arayamıyorum.arayabilmek için gece arama yapmam lazım gündüz iş yerinde oluyorum.Yani böyle saat farkı çok cins eyaletler için msn skype yada telefon şart.Yani bu durumda söz konusu,Telefon yada kart alacakların önceden saat farkını düşünüp almaları daha faydalı olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)