Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: net10 hat alınışını tarif etmek... 1 haftadır haberleşemiyoruz..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arrow net10 hat alınışını tarif etmek... 1 haftadır haberleşemiyoruz..

herkes ucuz haberleşme seçeneklerini yazmış ancak nasıl elde edileceğini yazmamış. markete gidiyosun alıyosun yazılmış. gidip almak yeterli mi? gördüğüm kadarıyla bi sim kart yok yani başka bir işlem gerekiyor.. bi türlü anlayamadık arkadaşlar satan adama sorduk bilmiyorum sadece satıyorum dedi.

ayrıca burdan herhangi bi telefon alsam blackberry vs türkiyede kullanabilir miyim? üzerinde at&t verizon vs yazanlardan olsa bile? lütfen yardım edermisiniz..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamamen sıkıntımı özetlemişsin arkadaşım bu konu hakkında biri birşeyler söylesin lütfen..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

gelmeden önce (1 hafta) at&t ile 35 dolar karşılıgında hat aldım amerikaya git tak konuş dediler yok öyle bişiy bugun maffoldum telefonun uymuyor dediler ucuz bir telefon aldım times meydanındaki at&t ye gittim çok yardımcı oldular hatta bazı şeyleri anlayamadıgım için google translate yi açtı yazdı turkçeye çevirip bana gösterdi açtı güya ama hala konuşma yapılmıyor arkadaşlar eger geldiginizde keza benim gibi telaşlı bir aileye sahip iseniz telefon konusunu göz ardı etmeyinn akıllık edip tr deyi avea hattımıda açtırmıştım ve tl yükleyip gelmiştim anca şuan öyle iletişime geçebiliyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

biz o pahalı geleceği için açtırmadık iletişim çok sıkıntı olmadı facebook var ama yine de telefonun yerini tutmuyor. bunun için arayış içindeyiz. net10 mantıklı geldi eğer birileri yardımcı olursa...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

t mobile alın arkadaşlar ayda 60 $ türkiye sabit hatlarla sınırsız internet sınırsız türkiyeye msj sınırsız ve amerikadaki hatlarla konuşmakta sınırsız ben amerikadayım şu anda bgn t mobile aldım kendi telefonum unlocked taktım hattı kullandm

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

debit kartınız varsa internet sitesinden sipariş verebilirsiniz yada alışveriş merkezlerinde seven elevenlarda satılıyor direkt telefonu alıyorsunuz içine para kartları var onlardan yüklüyorsunuz bu kadar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tmobile gibi metropcs de aynı işlevi görüyor.size en yakın metropcs'e gidin ve en dandik telefonu alın 25-30 dolar civarı sonra 60 dolar yükleyerek abdde heryöne bedava dünyanın her yerine mesaj bedava ve türkiyedeki ev telefonlarına bedava konuşursunuz.ayrıca herhangi bir abonelik kaydı falan yok.isterseniz sunoco larda satılan 2 dolarlık kartlarla türkiyedeki cep telefonlarıyla 80 dakika konuşursunuz.ama o kartı kullanabilmek için yine bir telefona ihtiyacıınız olacağından gidip telefonu almanız daha mantıklı.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

tmobile alınca yanımızda getirdiğimiz telefona takıp kullanabiliyor muyuz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Net10, 65 $ lık uluslararası unlimited paket aldım.
    Evet limitsiz internet, limitsiz konuşa veriyor ama cep telefonlarını arayamıyorum. Ne anladım ben bu işten .Sadece Sabit hatlar. Mesaj bile gönderemiyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)