Work and Travel
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 3 laptop getirsem?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı CaRPeDieMBRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 laptopta getirsen problem olmaz ama uçaklara binerken el bagajında pc leri dışarı çıkartmak zorundasın.3 tane birden pc çıkarırsan çantadan pek normal bir görüntü oluşmaz.
    el bagajının ağırlığına gelecek olursam hiç farketmez.bu yaz wat sırasında toplam 12 defa uçağa bindim.hiç bir uçuşumda el bagajımı tartan görevli olmadı.dönüşte el bagajım rahat 15 kilo vardı. o yüzden amerika ya gidenler ben gibi 50-60 dolar civarında çok sağlam dağcı çantaları bulurlarsa onlardan alsınlar.çok işlerine yarayacaklarını görürler.
    son olarak Atatürk havalimanından girişte görevliye yanımda getirdiğim elektronikleri her hangi bir yere göstermek zorunda mıyım diye sorduğumda satma niyetiyle getirdiğin bir şey varsa başka bir noktadan yoksa başka bir noktadan geçildiğini söyledi.ben 2 den fazla telefon geçiremem heralde diye sadece 2 iphone getirdim.o yüzden keşke 2 tane daha iphone 4 getirip Türkiye'de satsaydım diye üzülmüyor değilim.
    iphone4 ü türkiyede kırdırabiliyo musun?ayrıca sim kart girişi yok falan diyolar nasıl kullanıyosun??bi de bu unlock lock olayı nedir yaa??biri açıklarsa bayaa bi sevincem

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı resistance61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone4 ü türkiyede kırdırabiliyo musun?ayrıca sim kart girişi yok falan diyolar nasıl kullanıyosun??bi de bu unlock lock olayı nedir yaa??biri açıklarsa bayaa bi sevincem
    Trde iphone a uyumlu simcardlari 10 tl ye satiyorlar. Hattin hangisiyse git bayiye satin al. Alternatif olarak nette de satiliyor 10 tl ye falan simcard kesici. Zimba gibi birsey. Cardinin kenarlarini kesiyor uyumlu oluyor. Simcard sorunu yasamana imkan yok anlayacagin. 3 aydir kullaniyorum cunku

Kirdirma islemini evde kendin yaparsin. Para vermeye gerek yok max 30dklik bi is. Resimlerle anlatiyorlar zaten ama versiyonu onemli. Mesela 4.2 ise daha kirilmadi falan. Ne sen nede baskasi yapabbilir.

Iphone normalde kontratli satiliyor. Sadece at&t hatla calisir. Baska hat takarsan calismaz. Bunun icin lock denir. Programla unlock yaparsin. Unlock islemide zaten kirdirmayla(jailbreak) birlikte yaparsin zaten hemen hemen ayni.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)