Work and Travel
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 3 laptop getirsem?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar 3 laptop beni de düşündürüyor cezbediyor ancak işin bide ekşi tarafı var =)
    yani orada bir tanesini bavula attım,geriye kalan ikisini de el bagajına aldım diyelim.Bildiğim şu ki el bagajındaki ürünleri çıkartıp geçiş bandına koyuyoruz.Orada bir problem çıkmaz iki bilgisayardan diye düşünüyorum.bu çalma olayı nasıl oluyor ya hangi şirketlerde oluyor genelde?bir de el bagajına elektroniklerin hepsini alsak bişey olmaz değilmi psp,netbook,laptop,ipod touch,ps3 falan koysak problem çıkartırlarmı?Alacağımdan değil sadece olayı bilmek istiyorum =)

BannedUser
    Guest

Alıntı erhanozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 3 laptop beni de düşündürüyor cezbediyor ancak işin bide ekşi tarafı var =)
    yani orada bir tanesini bavula attım,geriye kalan ikisini de el bagajına aldım diyelim.Bildiğim şu ki el bagajındaki ürünleri çıkartıp geçiş bandına koyuyoruz.Orada bir problem çıkmaz iki bilgisayardan diye düşünüyorum.bu çalma olayı nasıl oluyor ya hangi şirketlerde oluyor genelde?bir de el bagajına elektroniklerin hepsini alsak bişey olmaz değilmi psp,netbook,laptop,ipod touch,ps3 falan koysak problem çıkartırlarmı?Alacağımdan değil sadece olayı bilmek istiyorum =)
    Merhaba...

Arkadaslar ıstersenız ABD den cıkarken yanınızda 10 tane laptop olsun ABD gumrukten cıkarken sorun yok tek sorun TR gumrugu yanı orada bır sorun yok buradakı gumruktede her zaman arama olmuyor sansınıza.

Gelelım calınma meselesıne hıc bır zaman alt bagaja elektronık esya koymayın cunku valızlerın %50 sı Ataturk Havaalanında acılıp kontrol edılıyor. Bızım arkadasın ps3 calınmıstı. Bu yuzden ne kadar elektronık varsa elbagajına koyun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)