Merhaba Arkadaşlar,
Bazı arkadaşlarımızın kötü niyetlerinin farkındayım fakat diğer üyelerin kin kusarcasına bu tür mesajlarına anlam veremedim. Eleştirebilirsiniz, bana göre uygun değildir dersiniz bu yüzden bu bilgilerimi girmeyebilirim dersiniz fakat bundan sonra buraya yazmıyorum gibisinden tepkiler yanlış olur.
@sincili,
Konuyu fitilleyen üyemiz forumda yapmış olduğu hatalara karşın yöneticiden uyarı aldığı için turkishwat.net'a zaten yazmıyordu; lakin bu tür bir konuya mesaj bırakmayı kaçırmamış. Kendisine şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz. Üyeliğini de tamamen siliyoruz.
Diğer arkadaşlarımızın feedbackleri bizim için önemlidir. Şimdi sizlere neden isim soyisim dışında TCKN bilgisini de istediğimizi açıklayayım.
T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Kimlik Numarası Sorgulama Sayfası adresinden TC kimlik sorgulama alanında buraya bu numarayı bırakmış kişilerin bilgileri sorgulanır ve isim soyisimle aynı çıkması durumunda uydurma bilgi vermediği anlaşılır. Her ikisini de istiyor olmamızın sebebi isim soyisim alanına sallama isimlerin yazılıp yazılmadığını kontrol etmektir.
Bundan sonra siteye yazacak arkadaşlarımız firma seçimi yaparken ilgili kategorilere girdiğinde firma reklamı ya da karalama maksatlı yazılar değil gerçek yorumlar görmüş olacaktır. Bu da tüm kullanıcılara faydalı bir kaynak olur. Olumsuz olup silmek zorunda kaldığımız bir çok mesaj var. Eğer gerçekten bir doğruluk payı varsa neden bunları silelim ki? Bu bilgiler elimizde olduğu zaman hiç bir firma şu olumsuz yorum firmamızı karalama maksatlıdır; lütfen silin diyemez. Her ne kadar kullanıcıların ip adresleri belli olsa da, üyeler WiFi veya internet cafe aracılığıyla nete bağlanabilir. Böylece herhangi bir adli vakada sonuç alınamaz.
Binlerce üyemiz var ve her bir üyemizin düşüncesi bizim için çok önemli; fakat kötü niyetli kullanıcılara ihtiyacımız yok ve bu kullanıcıların üyeliklerini sileceğiz.
Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konu hakkında site yönetimi olarak tekrar bir toplantı yapacağız ve durumu daha iyi bir hale getireceğiz. Örneğin sadece firmalar hakkında yapılan yorumlar için bu bilgilerin girilme zorunluluğu olabilir.
Olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz (tehditvari mesajlar haricinde).
Bookmarks