Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni Kural: Gerçek Profil Bilgileri Girme Gerekliliği

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlarımızın kötü niyetlerinin farkındayım fakat diğer üyelerin kin kusarcasına bu tür mesajlarına anlam veremedim. Eleştirebilirsiniz, bana göre uygun değildir dersiniz bu yüzden bu bilgilerimi girmeyebilirim dersiniz fakat bundan sonra buraya yazmıyorum gibisinden tepkiler yanlış olur.

@sincili,

Konuyu fitilleyen üyemiz forumda yapmış olduğu hatalara karşın yöneticiden uyarı aldığı için turkishwat.net'a zaten yazmıyordu; lakin bu tür bir konuya mesaj bırakmayı kaçırmamış. Kendisine şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz. Üyeliğini de tamamen siliyoruz.

Diğer arkadaşlarımızın feedbackleri bizim için önemlidir. Şimdi sizlere neden isim soyisim dışında TCKN bilgisini de istediğimizi açıklayayım.

T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Kimlik Numarası Sorgulama Sayfası adresinden TC kimlik sorgulama alanında buraya bu numarayı bırakmış kişilerin bilgileri sorgulanır ve isim soyisimle aynı çıkması durumunda uydurma bilgi vermediği anlaşılır. Her ikisini de istiyor olmamızın sebebi isim soyisim alanına sallama isimlerin yazılıp yazılmadığını kontrol etmektir.

Bundan sonra siteye yazacak arkadaşlarımız firma seçimi yaparken ilgili kategorilere girdiğinde firma reklamı ya da karalama maksatlı yazılar değil gerçek yorumlar görmüş olacaktır. Bu da tüm kullanıcılara faydalı bir kaynak olur. Olumsuz olup silmek zorunda kaldığımız bir çok mesaj var. Eğer gerçekten bir doğruluk payı varsa neden bunları silelim ki? Bu bilgiler elimizde olduğu zaman hiç bir firma şu olumsuz yorum firmamızı karalama maksatlıdır; lütfen silin diyemez. Her ne kadar kullanıcıların ip adresleri belli olsa da, üyeler WiFi veya internet cafe aracılığıyla nete bağlanabilir. Böylece herhangi bir adli vakada sonuç alınamaz.

Binlerce üyemiz var ve her bir üyemizin düşüncesi bizim için çok önemli; fakat kötü niyetli kullanıcılara ihtiyacımız yok ve bu kullanıcıların üyeliklerini sileceğiz.

Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konu hakkında site yönetimi olarak tekrar bir toplantı yapacağız ve durumu daha iyi bir hale getireceğiz. Örneğin sadece firmalar hakkında yapılan yorumlar için bu bilgilerin girilme zorunluluğu olabilir.

Olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz (tehditvari mesajlar haricinde).
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sincili,

Konuyu fitilleyen üyemiz forumda yapmış olduğu hatalara karşın yöneticiden uyarı aldığı için turkishwat.net'a zaten yazmıyordu; lakin bu tür bir konuya mesaj bırakmayı kaçırmamış. Kendisine şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür ederiz. Üyeliğini de tamamen siliyoruz.
    ilk mesajı gönderenin kınanacağını tahmin ediyordum ama sırf uygulamanızı ilk eleştiren olduğu için üyeliğini silmeye kadar işi götüreceğinizi tahmin etmiyordum.. sincili.yi tanımam etmem, daha önceden ne demiş ne yazmış onu da bilmem ama bildiğim tek şey yazdıklarında ben ne bir kin, ne de kötü niyet görüyorum (keza diğer üyelerin mesajlarında da öyle)..

ben de siteye ilk girdiğimde karşımda o bilgilerin zorunlu olarak girilmesi istendiğinde girmedim ve girmeyeceğimi de söyledim zaten.. bu uygulamada ısrar ederseniz zaten silersiniz yazmayanların üyeliklerini ama ben bu hatanızdan dönmenizi beklerim, onun için de starfire gibi forumu bırakma kararı alıyorum gibi bir şey söylemiyorum..

ben şu ana kadar da isim vererek hiç bir firma hakkında olumsuz bir şey yazmamışımdır.. yazan olursa sorarsınız adın soyadın, tc kimlik no nedir kardeşim diye.. bunu her üyeden istemek saçma.. o zaman kaldıralım nickleri..

ayrıca yazında hala neden cep telefonlarını istediğinize dair mantıklı bir neden ortaya koymamışsın..

son olarak..

Olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz (tehditvari mesajlar haricinde).
    ben önceki mesajlarda tehditvari hiç bir mesaj göremiyorum.. eğer benim şu yazıma atıfta bulunuyorsan..

Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he biz burda yardıma ihtiyacı olan arkadaşların sorularına cevaplıyoruz eğer üyelik filan silecekseniz hiç de umrumda olmaz açıkçası.. benim kaybedeceğim bir şey yok.. site yöneticileri siz kaybedeceğiniz üyelerinizi düşünün, artık aldığınız reklamlara etkisi olur mu bunun orasını da bilemem..
    bunun tehditle uzaktan yakından alakası yok, bu sadece bir öngörü yani bir çok üyenizi bu tarz bilgiler girmediği için silmek zorunda kalabilirsiniz, öbür taraftan da yeni üye olacaklara da bu tarz bilgilerin girilmesi sakıncalı görülecektir yani potansiyel forum yazarlarında da bir azalma söz konusu olacak..
    hala tehditvari olduğunu düşünüyorsan, tehdit ile ilgili bildiğin tanımları tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)