Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketler ve Fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok fazla elektroniğe ihtyacım yok laptopum,fotoğraf makinam,telefonum var oraya gidip alsamda saçma olur benim için.o parayı yapabilrsem buraya getirip üstüne ekleyip araba almyı düşünüorm.
    Arkadaşların anlatmaya çalıştığı o parayı nakit olarak yanında getirmek yerinde elektroniğe yatırıp Türkiye'ye getirip o aldığın şeyleri Türkiye'de satarsan karını daha da katlayacağın. Ki tamamen doğru bir olay. Nakit getirmek yerine bişeyler alıp getirip satarsan o paraya üstüne eklemene gerek kalmadan araba alabilirsin.

BannedUser
    Guest

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşların anlatmaya çalıştığı o parayı nakit olarak yanında getirmek yerinde elektroniğe yatırıp Türkiye'ye getirip o aldığın şeyleri Türkiye'de satarsan karını daha da katlayacağın. Ki tamamen doğru bir olay. Nakit getirmek yerine bişeyler alıp getirip satarsan o paraya üstüne eklemene gerek kalmadan araba alabilirsin.
    Evet anlatmaya calıstıgım bu. Ben sahsen kazandıgım tum paraya kozmetık malzemesı ve elektronık aldım. Aldıklarım ve fıyatları mısal soyleydı hatırladıklarım.

1. PS3 200 dolar
    2.XBOX360 200 dolar
    3.IPOD TOUCH 3G8GB 120 dolar

bunlar ornek tabı bunlar gıbı bır suru sey...

Arkadaslar sıtede cogu kısı bana kızar wat programını sadece cıkar amaclı gordugum ıcın. Ama sonucta ben bır ogrencıyım ve okumak ıcın yada rahat etmek ıcın paraya ıhtıyacı var. Fakat kazandıgım parayla ABD de neredeyse gormedıgım eyalet kalmadı bol bolda gezdım. Bu yuzden ınce eler sık dokurum. 2008 de ılk sene gıderken belkı 15 fırma gezdım ve ınanın bu programda hıc magdur olmadım Allaha sukur. Cok arastırmak gerek lutfen sıtede sozune guvenılır kısılerle bırebır ıletısıme gecıp bılgı alın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)