Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketler ve Fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu şirketteki en ilgi çekici olay ise cci ın sitesinde bile resimleri var.cci türkiyede icepworld için türkiyeye geliyo.sadece bu şirket için yani başka şirketler gelmiyor.biraz bu ilgimi çekti açıkçası büyük bi şirket olduğunu biliyorum ama wat ı nasıl iice araştırmak lazım geçen sene iceple giden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

BannedUser
    Guest

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şirketteki en ilgi çekici olay ise cci ın sitesinde bile resimleri var.cci türkiyede icepworld için türkiyeye geliyo.sadece bu şirket için yani başka şirketler gelmiyor.biraz bu ilgimi çekti açıkçası büyük bi şirket olduğunu biliyorum ama wat ı nasıl iice araştırmak lazım geçen sene iceple giden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

sponsorlar her şirket için gelir merak etme bazen 2*3 firma birleşerek bunu gerçekleştirir bazıları tek başına. işte ilk kez giden arkadaşları böyle süslemelerle kendilerine bağlıyor şirketler. 5 sponsor ile çalışıyoruz, job fairde sponsor gelecek, bu iş sadece bizde var vesaire vesaire bence sen kalbini dinle bak söylüyorum HER FİRMA AYNI HEPSİ BİRŞEYLERİ GÜZEL YAPAR... YARIN SIRADAN BİR ŞİRKETE GİT DEKİ YA BEN ICEP E GİTTİM SPONSOR GELİYORMUS SADECE ONLARA BAKALIM NE DİYECEK ODA BİRŞET BULUR MERAK ETME

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)