Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketler ve Fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maroklima msjını bekliorum bu arada eve sucre dedğin gibi kesinlikle şans işi ama watada 2500 TL vermek açıkçası akıl karı deil.ve de orda kazansam dahi imkanı yok çıkmaz zaten gittiğim para.5000TL wata vereceğime turist vizesi alır 1 ay gezerim )
    bence yanlıs dusunuyorsun..benım ınglzcem cok kotuydu mesela kursa gıtseydım duzeyımın a1 oldgunu cok ıyı bılıyordum.sımdı wat a gıttım geldım kendımce 2500 tl zararrım var mc donaldsta calıstım 1600 usd falan kazandım ama suan benım ınglzce sevıyem b1 mesela kursa gıdıp a1 den b1 e cıkarmak ısteseydım zaten paraları bayılcaktım ben calısıkern hep konusma ımkanı buldgum ıcın benım ınglzcem cok gelıstı.hem bı de laptop aldım Turkıyedekı fıyatıyla arasında 800 tl fark var okadar ucuza aldım yanı bı de yaptıgım dıger alısverısler ve gezmeler falan derken yanı kısacası benım karım daha fazla oldu .sen 3500 usd harcayıp 2000 bıle kazanırsan yaptgın elektronık alısverısler ve ınglzcenın gelısmesı yenı yerler gormen gıbı seyler sayesınde aslında kar edıyorsun.turk lırasıyla 210 tl ye aldgım foto makınası teknosada 485 lıraya satılıyodu mesela fark kapanıyo ıste boyle .
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

BannedUser
    Guest

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yanlıs dusunuyorsun..benım ınglzcem cok kotuydu mesela kursa gıtseydım duzeyımın a1 oldgunu cok ıyı bılıyordum.sımdı wat a gıttım geldım kendımce 2500 tl zararrım var mc donaldsta calıstım 1600 usd falan kazandım ama suan benım ınglzce sevıyem b1 mesela kursa gıdıp a1 den b1 e cıkarmak ısteseydım zaten paraları bayılcaktım ben calısıkern hep konusma ımkanı buldgum ıcın benım ınglzcem cok gelıstı.hem bı de laptop aldım Turkıyedekı fıyatıyla arasında 800 tl fark var okadar ucuza aldım yanı bı de yaptıgım dıger alısverısler ve gezmeler falan derken yanı kısacası benım karım daha fazla oldu .sen 3500 usd harcayıp 2000 bıle kazanırsan yaptgın elektronık alısverısler ve ınglzcenın gelısmesı yenı yerler gormen gıbı seyler sayesınde aslında kar edıyorsun.turk lırasıyla 210 tl ye aldgım foto makınası teknosada 485 lıraya satılıyodu mesela fark kapanıyo ıste boyle .
    Amerikadan kar yapmadan donmezsiniz (gezme ve eglenme hastası değilseniz ve şirket tarafından dolandırılmazsanız )

Dil inanın bana heryerde ögrenirsiniz temeliniz varsa temeliniz yoksa en azından benim gibi ne söylediklerini anlarsınız. Bende Sucre'ye katılıyorum Amerikadan cebinizde para ile dönmek akıl karı değil ne varsa elektronige yatır. Burda her türlü kar edersin koy alışveriş sitelerine 1*2 günde satarsın. Konu nerden nereye geldi. Bencede şirketlere 1800 liradan fazla verilmez

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)