arkadaşlar telefonum İtunes'e bağlanmıyor. Ayarlardan hesabı giriyorum arada kabul ediyor arada gene İTUNES BAĞALANMIYOR diyor neden acaba ?
İphone 4 sürüm:4.1
arkadaşlar telefonum İtunes'e bağlanmıyor. Ayarlardan hesabı giriyorum arada kabul ediyor arada gene İTUNES BAĞALANMIYOR diyor neden acaba ?
İphone 4 sürüm:4.1
ben kullanmaya basladım 1 hafta oldu surum 4.0.2 fırmware 1.59.00 gıbı bısıdı sanırım =)
kill them all-spartacus
4.2 Golden Master versiyonu cikti. 1 hafta icinde Full surumu cikacak diyorlar. IOS 4.2 Full ciktiktan birkac gun sonra unlock gelecek yani ortalama olarak 10 gun var diyebiliriz terslik olmazsa.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ipod touch 4th gen. 4.1 surum var buna jailbreak yapılıormu yapılmıyormu biri solesin allah rızası için.
http://www.iphoneyardim.net/iphone_g...m_listesi.html
bu siteye uye olup yapabilirsin
Ben 450$ a alıp 1300 tl ye sattım burda, karlı iş![]()
Unlocked olmadığı için almadım iPhone 4. Kanada'dan da alma fırsatım olmadı. Şimdi Almanya'dayım ve unlocked kontratsız iPhone 4 satılıyor. 16 GB 629 euro. Fiyat farkına rağmen fabrika unlocked olmasının avantajı yeter o farkı kapatmaya. Beyaz olanına bekliyorum yinede mart gibi çıkacakmış. O zamana kadar da N900'un keyfini çıkarmaya devam![]()
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
unlocked yapmak 2 szniyelik is , verdigin paraya degmez fabrika unlocked
ya ben jailbek yaptım ama uygulama atarken sorun veriyor , nasıl uygulama atarım buna ? ipod touch 4 benimki
Unlocked çıkmayacak sanırım,kandırıyorlar milletibelki apple unlockedu çıkaracak kişilerle anlaşmıştır.
Peki.
yav ark lar tum sayfalara bakamadım ama şimdi net olarak ıphone 4 16 gb ve 32 ların fiyatları nedir yani bana toplam ne kadara maal olur,, oradan alma ile turkiyeden alma fiyatları arasında ne kadar fark vardır ki ? teskler..
http://www.haber365.com/Haber/17_Yas...nsizi_Basardi/
İlginç bir haber. Bu arada 4.2 sürümü çıkmadan 4,1 in unlock olmayacakmış, öyle okudum :S hackerlarda apple la çalısıyor sanırım![]()
Peki.
Turkiyede 1500 ile 1800 arasi bulabilirsin amerikada vergisiz fiyati 599 dolar buna bulundugun eyaletin vergisi dahil en fazla 655 dolar oluyor ben 599 dolara aldim kaldigim eyalette vergi yoktu.Dolarin bugun ki fiyatina gore hesap yapabilirsin
evet 4.2 ile birlikte cikicak bu haber dogru cunku bunu yaanlar ayrica 4.2 surumu icin de calismak istemiyor.Cunku apple acigi kapatacak ve her gecen gun bunu yapmak zorlasiyor cunku apple ciddi anlamda onlemler aliyor 4,2 surumunu bu yuzden bekleniyor
Bu arada 4.2 icin bi tarih verildi yani unlock`a cok yakin bi tarihte kavuscaz![]()
Iste haber:12 Kasimda iphone ios 4.2 surumunu piyasaya suruyor
Bu da gostergesi
![]()
2 gün sonra görecez bakalım neler olacak.
Peki.
2 gun sonra hemen cikacak diye birsey yok once 3g ve 3gs icin
dev team`in aciklamasi:
"iPhone 3G and 3GS unlockers will be covered by our upcoming unlock. Stay away from any updates to Apple FW until our official release and you’ll be okay. Just stay away from all Apple IPSWs
Unlock yapanlar su an kesinlik nerede ( hangi fw de) ise orda kalsın .Dev Team in açıklmasına göre iPhone 3G ve iPhone 3Gs ler çıkacak olan unlockdan yararlanabilecek ancak bunun içinde lütfen direk update etmeden gelişmeleri takip edin biraz.
ve iphone 4 ile ilgilenen sherif_hashim`in aciklamasi
iPhone4 unlockers are not left out in the cold. @sherif_hashim has found some very promising avenues to pursue. Those will be explored as soon as possible after all the 4.2 madness.
iPhone 4 basebandlerinde sherif_hashim umut verici bir açık bulmuş bunun üstünde çalışmaya devam edeceklermiş.
bende gelismeleri burda paylasicam cunku konuyu takip eden cok arkadasimiz var
Ben onu 4,2 sürümünün çıkış tarihi için demiştim,unlock için değil yani.Yanlış anlaşılmasın.
Peki.
Ondan mı bunca kişi unlocked bekleyip duruyor halaApple garantisi ve fabrika unlocked için değer aradaki fark. Ayrıca anten problemini ciddi olarak gözlemledim en sonunda arkadaşın iPhone 4'ünde. Gerçekten önemli bir problem özellikle 3G kullanırken sıkıntı oluşturuyor. Yeni seriyi beklemekte fayda var hala almayı düşünenler için.
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Sanırım bugün 4.2 sürümü çıkacaktı.Yakın zamanda unlocked çıkacak olsa gerek.
Peki.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
hayır almadım.daha önce demiştim ıphone almayıpta bu konuyu takip eden iki kişiden birisiyim diye.
Peki.
24 kasımda çıkma ihtimali varmı peki.
Peki.
11.11.2011 de çıkacak))))))
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Bende baslarda farketmedim ama ozellikle deneysel ugrasinca sorun oldugu belli oluyor. 3g acikken yandan tutunca sebeke ya gidiyor yada 1 kademeye dusuyor. Ama telefonu kullanirken istemedikce oradan tutmuyorsun ve sorun yasamiyorsun.
Elimi oraya temas ettirip kullanmaya calistigimda teli rahat kullanamiyorum. Yani -bak telde sorun var demek istersem zorlama tutup gosteririm hatayi, ama gunluk kullanimda hic basima gelmedi.
Sometimes memories can kill...
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)
Bookmarks