yav ark lar tum sayfalara bakamadım ama şimdi net olarak ıphone 4 16 gb ve 32 ların fiyatları nedir yani bana toplam ne kadara maal olur,, oradan alma ile turkiyeden alma fiyatları arasında ne kadar fark vardır ki ? teskler..
yav ark lar tum sayfalara bakamadım ama şimdi net olarak ıphone 4 16 gb ve 32 ların fiyatları nedir yani bana toplam ne kadara maal olur,, oradan alma ile turkiyeden alma fiyatları arasında ne kadar fark vardır ki ? teskler..
Turkiyede 1500 ile 1800 arasi bulabilirsin amerikada vergisiz fiyati 599 dolar buna bulundugun eyaletin vergisi dahil en fazla 655 dolar oluyor ben 599 dolara aldim kaldigim eyalette vergi yoktu.Dolarin bugun ki fiyatina gore hesap yapabilirsin
evet 4.2 ile birlikte cikicak bu haber dogru cunku bunu yaanlar ayrica 4.2 surumu icin de calismak istemiyor.Cunku apple acigi kapatacak ve her gecen gun bunu yapmak zorlasiyor cunku apple ciddi anlamda onlemler aliyor 4,2 surumunu bu yuzden bekleniyor
Bu arada 4.2 icin bi tarih verildi yani unlock`a cok yakin bi tarihte kavuscaz![]()
Iste haber:12 Kasimda iphone ios 4.2 surumunu piyasaya suruyor
Bu da gostergesi
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks