Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şirketler ve Fiyatları

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün UT ve İcep ile görüştüm ut: 2375 TL İcep: 1584 Tl diyor.aradaki fiyat farkının icepte ucuz olmasının sebebini icep in ds sponsorunun kendi isminin sponsor olmasından kaynaklanıomuş.iş sponsorları icepin cci.ama açıkçası çok bi bilgileri varmış gibi gelmedi bana.şirkette 2 çalışan devirli çalışıolar yani 1 kişi duruyor.onunda wat hakkında %100 bilgisi yok gibi geldi ama asıl oranın izmir müdürü daha bilgili gibi geldi telefonla görüştük.ama yinede bu firmayı düşünüorum kafamda kuşkular olmasına rağmen.aradaki fark 300-500 olsaydı belki ut yi tercih ederdim ancak aradaki fark 900 TL a yakın olduğu için icep daha uygun geldi.sizce napmalıyım arkadaşlar icep bana jobfairle işi kesin alabileceğimi söyledi.bende sorunun burda olacağını düşünmüyorum zaten amerikaya gittiğimde bi sorun olduğunda şirketten herhangi bi yardım alamayacağımı düşündürdü açıkçası.icep le giden arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.
    pek reklam gıbı olmasın ama fıkrımı soylıyecek olursam bızım sınıftan da genel bakımda okuldan da ogrencılerın en cok secıp tavsıye ettıklerı sırket Ut sırketıdır .bana da gecen sene tavsıye ettıler ben 250 usd daha ucuz dıye ozmanı secmıstım ıs secımınde magdur olmustum ıstemedıgım bı ıse gıtmıstım kısacası.ut hakkında kotu bırsey de duymadım su ana kadar sadece fıkrımı soyledım reklam gıbı olmasın.ut yı secebılırsın ama hıc sorun yasayamacagını da kımse garantılıyemez.bence saglam bır ıs sectıkten sonra gerısı yalan.yero sırketıyle usa ya gelmıs 2 ogrencı ıle tanıstım 5600 usd kazanmıslardı mesela bırazda hersey sans gıttın sırketın aslında fazla seyı yok oysa bu sıketle magdur olanı da az degıl .wat ın basarılı gecebılmesı tabı kı kısının beklentısıdır ve kısıden kısıye degısır ama bence ıyı kazanan her ogrencı mutlu olur.dedıgım gıbı ıs secımını kendın yap ıs secımı bence wat ıcın cok onemlı şirkette onemlı tabı ama usa ya gıdınce kımsenın arayıp sordugunu sanmam .ben ozmana o kadar sey yasamama ragmen yınede bana soyledıklerını yapıp usa dayım dıye bı emaıl attım cvp bıle yazmadılar ıyı tatıller dılerız falan fılan beklerdım oysa kayıt yapmadan once nasıl da aralardı su da var ben mc donaldsta calıstım ozman ıle gıttım 1100 usd verdım .mc donaşldsta bırlıkte calıstıgım dıger arkds yero ıle gelmıstı ve 900 usd vermıstı sırketlerın kar anlayısları da farklı oluyor sende ut ıle gıdıp 1350 usd ye dıyelım kı ıcep ıle 950 usd e gelmıs bı Turk arkds gorursen yıne senle aynı sartlarda ve aynı ıste işletmede calısan ozaman uzulebılırsın tuh be dıyebılırsın en ucuzunu sec te demıyorum ama karmasık bu ısler hacı ya ndıyım sans ogesı de cok var ısın ıcınde bunların hepsı benım kendı goruslerım sadece bı onerı dıye al wat uzmanı degılım 1 yaz wat a katıldım dıye beysıncda abı de suan ıntern yapıyor calıstıgı otelde bı turk ogrencı daha var yıne aynı sartlarda calısıyolar sırketlerı farklı ıkısınınde ve sırkete verdıklerı paralarda cok fark vardı mesela oysa aynı ısı yapıyolar..
    Konu sucre tarafından (11-11-2010 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)