Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hee illa gidecekseniz de en ucuz sirketle gidin ne de olsa hepsi ayni isim yapmis diye birsey yok aldanmayin..Dusununce ozman in en iyisi olmasi gerekiyordu oradan anlayin:d
    konunun ılk sayfasından alıntı yaptım gerı kalanını okumadım amaaa kesınlıkle ucuz ve ısım yapmamıs bı sırketle gıtmeyın acıkcası kendı adıma tavsıye etmıyorum cunku bu sene asırı derecede ıssız kalan arkadaslarım oldu bu ıs saka deıl amerıkaya gıdıosunuz yaw =s 300-500 fazla verın ztn orda cıkartırsınız ...genel olarak ıyı sırketlerın eger kı erken kayıt yaptrrsanz ıslerıde ona gore ıyı olur.

ama sen mart nısana bırakırsan ısını ne yaparsan yap ztn kötü işler kalmıstır fuarlar kacmıstır.

2011 sezonunda geçen sene gitmiş biri olarak benim İLK KEZ giden arkadaslara tavsiyem popüler sahil kasabalarıdır büyük şehirler pahalı olur yutar adamı alimallah =) ve kesinlikle SELF olayına girmeyin..kızlara tek basına tavsıye etmıyorum..özellikle kız başınıza new yorka inmeniz helede ilk senede büyük sıkıntı yaratacaktır benden söylemesi.
    kill them all-spartacus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hee illa gidecekseniz de en ucuz sirketle gidin ne de olsa hepsi ayni isim yapmis diye birsey yok aldanmayin..Dusununce ozman in en iyisi olmasi gerekiyordu oradan anlayin:d

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun ılk sayfasından alıntı yaptım gerı kalanını okumadım amaaa kesınlıkle ucuz ve ısım yapmamıs bı sırketle gıtmeyın acıkcası kendı adıma tavsıye etmıyorum cunku bu sene asırı derecede ıssız kalan arkadaslarım oldu bu ıs saka deıl amerıkaya gıdıosunuz yaw =s 300-500 fazla verın ztn orda cıkartırsınız ...genel olarak ıyı sırketlerın eger kı erken kayıt yaptrrsanz ıslerıde ona gore ıyı olur.

ama sen mart nısana bırakırsan ısını ne yaparsan yap ztn kötü işler kalmıstır fuarlar kacmıstır.

2011 sezonunda geçen sene gitmiş biri olarak benim İLK KEZ giden arkadaslara tavsiyem popüler sahil kasabalarıdır büyük şehirler pahalı olur yutar adamı alimallah =) ve kesinlikle SELF olayına girmeyin..kızlara tek basına tavsıye etmıyorum..özellikle kız başınıza new yorka inmeniz helede ilk senede büyük sıkıntı yaratacaktır benden söylemesi.
    acıkcası 250 usd den kacıp ozmana kayıt yaptırmıstım ve bu farkın kat katı cıktı benden ..u towers 1350 demıstı gectı bıttı herneyse basıma gelen hıcbısey ıcın pısmanlık duymuyorum gıden para olsun gerısı onemlı degıl
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

.herkesin yasadıgı tecrube farklı oluyor cunku ben ilk wat tecrubemi 2010 da manhattanda calısarak gecirdim, ve inanılmaz guzel bir deneyim oldu. derdiniz ameirkanın bi ucunda sahil kasabasında otel ve deniz baska birsey gormeyerek ve bircok turkle birlikte calışmaksa, antalyaya gidin calışın milyon turist var ingilizcenin o kadarı oradada gelişir. program ucretinden kurutlmuş olursunuz.

ama dersenizki ben amerika gorucem. o kültürün bir parcası olarak 3 ay da olsa ysayacagım karartın gozunuzu buyuk merkezi sehirlere gidin. new yorktan korkuyosanız chicagoya gidin new yorktanda bu kadar korkmayın, adamı yutmaz ısırmaz çimdiklemez, eve gidiş saatim trenle gece 3 tü 1 saatlik yolculuk her turlu insanı gordum ama kimse saldırmadı. yapacak milyon tane şey var buyuk sehirlerde, new york 4.5 ayda bitmedi. gelicek yaz oradayım kısmetse

self ile neden gidilmesin onuda anlamadım?

benden tavsiye gidin gidin, buyuk sehirlere gidin, amerikaya gittim dersiniz hic olmazsa. iş cevre vs birasda şans işi, bunuda aklınızdan cıkarmayın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)