Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

meraba arkadaşlar
    bende uzun zamandır wat a gitmenin hayaliyle araştırmalar yapıyordum.3-5 arkadaş bu sene kesin karar verdik inş.bu yaz hayallerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz fakat hangi şirkete güveniceğiz nereye gideceğiz çok kararsız kaldık açıkcası şuan çok karışık kafam:S yaklaşık 10 tane şirket bulduk ve yarın hepsiyle görüşmeye gideceğiz ama bu şirketlerden biri de ozman dı ve benim güwenimi kazanmıştı sitesinde herşeyi kolaylaştırır gibi bi halleri wardı fakat uzak durun diyen arkadaşlar olmuş=/ yardımcı olursanız çok sewiniriz..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı unstable Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar
    bende uzun zamandır wat a gitmenin hayaliyle araştırmalar yapıyordum.3-5 arkadaş bu sene kesin karar verdik inş.bu yaz hayallerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz fakat hangi şirkete güveniceğiz nereye gideceğiz çok kararsız kaldık açıkcası şuan çok karışık kafam:S yaklaşık 10 tane şirket bulduk ve yarın hepsiyle görüşmeye gideceğiz ama bu şirketlerden biri de ozman dı ve benim güwenimi kazanmıştı sitesinde herşeyi kolaylaştırır gibi bi halleri wardı fakat uzak durun diyen arkadaşlar olmuş=/ yardımcı olursanız çok sewiniriz..
    forumun baska kisimlarinada yazdigim gibi ilk once size uygun olabilecek bi isi forum araciligiyla bulun insanlarin hikayelerini okuyun, isverenlerin basliklarina bakin vs. sirket seciminde sponsoru iyi olanlari secin CİEE gibi.spesifik bi sorunuz olursa ozeldende ulasabilirsinz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumun baska kisimlarinada yazdigim gibi ilk once size uygun olabilecek bi isi forum araciligiyla bulun insanlarin hikayelerini okuyun, isverenlerin basliklarina bakin vs. sirket seciminde sponsoru iyi olanlari secin CİEE gibi.spesifik bi sorunuz olursa ozeldende ulasabilirsinz.

çok teşekkür ederim ben bugün bi arkadaşımla yüz yüze görüşme amaçlı (bu forumdan,kendi sitelerinden bulduğum) şirketleri gezdim hani biraz daha realleştirme amaçlı ve en çok atlas aklımıza yattı açıkcası hakkında burda da yanlış bi haber görmedim ama tabi yine de daha zaman warken araştırmak şuan için daha mantıklı gözüküyo.Tekrar teşekkür ederim cevap werdiğin için saol..=)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)