Biletimi aldigim yere mail attim. Alitalia icin tam bilgiyi cevap geldikten sonra yazacagim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
2 tane 30 kiloluk bavul war gözden çıkartabilceğim hiç bişi yokk gerçktn yani bi kaç parça bırak derlerse bırakamam o drece...delta ile gelicem 13nde..deltanın resmi sitesine baktım hiçbişi anlamadım..ben 2 tane 30 kiloluk bavula ne kadar ücret öderim parayı gözden çıkardım maalesff ne derlerse vericem ama ne diceklerini merak ediorumm!!!!! bide 2 tane 30 diilde 3 tane bavul yapsam herbirinde 20 şer kilo olsa mesela öle bi hakkım war mı 3. bavul için öle olursa ne kadar öderimm??? bilgisi olan warsa yardımcı oolsun kaç gndür napcam die kafaları yiorumm arkadaşlarr saolun şimdiden..
el baaji yap bi tane de. ucagin ust kabinlerie sigmasi yeterli.
el bagajım zaten war o da dolu![]()
kardesim masallah sana simdi yapman gerekenler cok da onemli olmayan turkiyede de kolayca bulabilecegin ve eskimis seylere veda etmek)ikinci olarak da ikinci bi kucuk sirt cantasi halletmek.. eger el bagajin sirt cantasiysa en ucuzundan kucuk bi bavul alirsan ucaga binebiliosun eger kucuk bavulsa el bagajin sirt cantasi oneririm sana.. 2 taneyle girebilirsin ben iki taneyle geldim amerika icindede iki taneyle uctum bu sene kimse sorun cikarmadi...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu arada deltada ikinci bagaj 50 euro , 3. bagaj 200 euro , ve 23-35 kg arasindaki bagaj asimlarinda 150 euro odemek gerekiyor... oldukca yuklu![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bayaa yüklüymüş yaaa bu arada euro diilde dolar alıolar die duydum dediğin rakamları dolar olarak yanii 50 dolar mesela 2. bavul için..
hocam sıte guncel degıl ben sordum deltaya 50 lb bır bagaj ıkıncısı paralı unuttm ne kadar oldugunu sen al sırt cantanı tak ıstersen yanına ıkı bagaj daha al ama check in de felan dıger valızlerını gosterme gıt baska bı yere koy ucaga gırerken hıc bı sorun olmaz benım yanımdakı adam kocaman ıkı tane valız soktu ucağa
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Alitalia ile gitmeme ragmen donus Delta ucagiyla ortak ucustu ve JFK'de check-in'i Delta'da yaptim. Bavulum 65 lb gelmesine ragmen ekstra ucret almadilar. Sirt cantam da 26 lb idi ama ona da bisey demediler sagolsunlar.
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
bu tasıma limiti onemli cok ya guncel olarak hangi firmanın daha avantajlı oldugunu bilen varmı ?
eyvallah kardeşim...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks