Work and Travel
Sayfa 9 Toplam 25 Sayfadan BirinciBirinci ... 567891011121319 ... SonuncuSonuncu
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iste onu dencm fakat trkiyede saat gec oldu su an ve tarn da cmrtesi partsiui beklemem grekiyo elimde receipt var onda dogru fiyat 640 dolar ins bi sorn cikmz duzeltrler ya smdi onla ugrsmyim bide sali geri donuyrm ztn
    10-20 tl fazla olsa ucret kesilmisdir diyecegim ama nerden baksan 2 kat para cekilmis. KEsin bi yanlislik var. Receipt de 640$ yaziyorsa banka yanlis bilgilendirmis olabilir. Veya adamlar yanlislikla 2 kere cekmis olabilir
    Sometimes memories can kill...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

saolasn ya ins duzlir pzrtesi anlcz bklim durumu haberdar edrm burdn

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Bilmiyorum o kadarini ama nette olan seyi gostermistim sadece.Gerci yapanida hic rastlamadim nette.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum o kadarini ama nette olan seyi gostermistim sadece.Gerci yapanida hic rastlamadim nette.
    O dedigin olayi yapabilmek icin telefonun shsh kaydini almak gerekiyor. Yani 3gs veya 4.0.1 e sahip iphone un varsa shsh kaydi aliyorsun. Telefonu 4.0.2 yaparsan daha sonra geri dondurebiliyorsun. Ama orjinalde 4.0.2 olan bi cihaz veya shsh kaydi yapilmamis bi cihaz geri dondurulemez

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O dedigin olayi yapabilmek icin telefonun shsh kaydini almak gerekiyor. Yani 3gs veya 4.0.1 e sahip iphone un varsa shsh kaydi aliyorsun. Telefonu 4.0.2 yaparsan daha sonra geri dondurebiliyorsun. Ama orjinalde 4.0.2 olan bi cihaz veya shsh kaydi yapilmamis bi cihaz geri dondurulemez
    Ek olarak 4.0.2 ye upgrade edilmis bi cihaza shsh kaydi yapilamaz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

cahilligimi bagislayin nedir bu shsh?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

üzücü yaws insallah duzelebilecek birseydir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahilligimi bagislayin nedir bu shsh?
    Benim iphone'im 4.0.1 diyelim. Shsh kaydi aliyorsun. Bi nevi bilgileri falan kopyaliyor gibi birsey. 4.0.2 yapinca iphone'u geri dondurmek istersem bu kaydi kullaniyorum. Eger shsh yapmamissan 4.0.1 e geri donus yapamiyorsun. Programla yapiliyor. Zaten azuhazu'nun verdigi linkte de o anlatiliyor. Save shsh yaziyor.

1 aya falan herseyin cozumunu bulurlar. Merak etmeyin (: Shsh falan yalan olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Simdi arkadaslar bagislayin ama sadece son 3-4 sayfayi okudum ve cokcoda arastirma yapma sansi bulamadim forumu ama beni mazur gorup sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.Simdi bestbuy larda bu cihazin regular fiyati 600 (16gb) ya da 700$(32gb) bu fiyatlari kontrat ya da herhangi bir baglilik olmaksizin satilani mi yani? su an pre-paid bi at&t kartim var onu takip direk kullanmaya baslayabilir miyim?1 ikincisi 4.0.2 versiyonun 1 ay gibi bi surede kirilacagindan az cok emin misiniz?cunku surumu ne olursa olsun i phone 4 16 gb alip suradaki son 2-3 haftamda at&t kartimla kullanip turkiyeye donunce kiz arkadasima dogum gununde vermek istiyorum ve dogum gunu zaten 1.5 ay falan sonra o zamana kirilmis olur mu bu versiyo sizce?Forumu iyice aramadan soru sordugum icin kusura bakmayin yeniden ama bugunlerde gunde 12 saat calsisyorum pek zamanim yok(isler acildi masallah )yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi arkadaslar bagislayin ama sadece son 3-4 sayfayi okudum ve cokcoda arastirma yapma sansi bulamadim forumu ama beni mazur gorup sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.Simdi bestbuy larda bu cihazin regular fiyati 600 (16gb) ya da 700$(32gb) bu fiyatlari kontrat ya da herhangi bir baglilik olmaksizin satilani mi yani? su an pre-paid bi at&t kartim var onu takip direk kullanmaya baslayabilir miyim?1 ikincisi 4.0.2 versiyonun 1 ay gibi bi surede kirilacagindan az cok emin misiniz?cunku surumu ne olursa olsun i phone 4 16 gb alip suradaki son 2-3 haftamda at&t kartimla kullanip turkiyeye donunce kiz arkadasima dogum gununde vermek istiyorum ve dogum gunu zaten 1.5 ay falan sonra o zamana kirilmis olur mu bu versiyo sizce?Forumu iyice aramadan soru sordugum icin kusura bakmayin yeniden ama bugunlerde gunde 12 saat calsisyorum pek zamanim yok(isler acildi masallah )yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
    640 dolar vergiler dahil apple store daki fiyatı, ben best buy a sormustum, union square de satmıyoruz dedi, best buy mobile shop idi. apple store dan almak en kolay yolu sanırım. ondada bazen kredi kartı istiyolarmış. birisi gift card alarak halledebilirsin demişti. muhtemelen su andaki att kartın buyuk simkartlardan. iphone kucuk simkart kullanıyor. gidip deiştirirlermi yenilerler mi diye sorman lazım att ye. 1,5 aya kırılmasında 2 ay sonra kırılsın nolcak, bundan buyuk hadiye mi olur birisi için bu aralar. kızarkdasın beklesin . sen gene hediye et.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Ya kiz arkadasin o telefonun degerini bilmezde getire getire bana bu hediyeyimi getirdin derse
    Hadi diyelim telefonu begendi, kullanilmisinimi getirdin bana derse
    Allah gecinden versin ya telefonu aldiktan sonra ayrilirsaniz

Su an bu cevabi yazarken,Calkan nin yazisinin altindaki reklamlarin birisinde iphonun tum modellerine 15euro karsiliginda jailbreak yapilir diye bir link var
    Konu azuhazu tarafından (06-09-2010 Saat 06:51 AM ) değiştirilmiştir.
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ebayden almayı düşÃ¼nüyorum ama fiyatlar arasındaki farklar o kadar büyük ki...
    sanırım 575$lıklardan alacağım (32gb) zira deli gibi program yüklenmiş, en son güncel north america navigasyonu da dahil

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhaba, ben bilgi değil de yorum istiyorum 3 gün NYC2deyim, sizce bu sürede Apple Store'dan kontratsız Iphone 4 bulma şansım nedir ? Koskoca NYC'de satan bir yer bulurum değil mi ? Önceden rezerve filan yatprıcam tabii de, ben NYC'den filan almış olan filan varsa piyasayı merak ediyorum ? Arkadaş için alıcam önemli.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Bugun birisinde samsung galaxy s gordum, herhalde iphonedan daha iyidir.uzun sure incelemeye zamanim olmadi ama; iphone dan daha hafif, daha ince.8 mp kamerasi var.bendeki fotograf makinasi bile 5 mp ve iphone la ayni fiyata.
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

banka hata yapmis arkdaslar bugn duzeltildi bende geri vermktn kurtldm vallaya yarn son gunm ve 4 iphone u nereme koyacagmi hala karar veremedm oneri verin arkdaslar ya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya kiz arkadasin o telefonun degerini bilmezde getire getire bana bu hediyeyimi getirdin derse
    Hadi diyelim telefonu begendi, kullanilmisinimi getirdin bana derse
    Allah gecinden versin ya telefonu aldiktan sonra ayrilirsaniz

Su an bu cevabi yazarken,Calkan nin yazisinin altindaki reklamlarin birisinde iphonun tum modellerine 15euro karsiliginda jailbreak yapilir diye bir link var
    abi dur ben kiz arkadasima esek gibi calisip kazandigim paradan helalinden 700 dolar ayiriyorum sen ayrilik senaryolari yaziyorsun aman tamam kullanmicam kutusunda yeni veririm

sonuc olarak oneriniz apple store dan almam mi?apple sitesinde mi ne anlasma olmadan satmiyoruz dedikleri icin hic apple store lari dusunmemistim.oradan almak daha mantikli mi sizce?bide bu makinalarin garantileri uluslararasi mi?vee son olarak 32 gb mi onerirsiniz 16 mi?cunku ben 16 nin hayli yeterli oldugunu dusunuyorum 3-4 gb muzik 7-8 gb da uygulamalar. yardimlar icin tesekkurler!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

abi dur ben kiz arkadasima esek gibi calisip kazandigim paradan helalinden 700 dolar ayiriyorum sen ayrilik senaryolari yaziyorsun aman tamam kullanmicam kutusunda yeni veririm

sonuc olarak oneriniz apple store dan almam mi?apple sitesinde mi ne anlasma olmadan satmiyoruz dedikleri icin hic apple store lari dusunmemistim.oradan almak daha mantikli mi sizce?bide bu makinalarin garantileri uluslararasi mi?vee son olarak 32 gb mi onerirsiniz 16 mi?cunku ben 16 nin hayli yeterli oldugunu dusunuyorum 3-4 gb muzik 7-8 gb da uygulamalar. yardimlar icin tesekkurler!
    ya garantiyi boşver dostum zaten jailbreak yapınca garanti maranti kalmaz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

laptopp maptop yokmu yanında birni onun cantasına koy birisini sırt cantasına birisini kullanıyomus gibi yap cebinde surdun digerinide (bana bırak) bavula at. eger calınmasından korkuyosan . yada bi kutuya iki iphone koymayı dene az gozuksun içini acmazlar herhlade .

haa gecmiş olsun bu arada banka olayını halletmişsin

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Son gununmus, ertesi gun Tr ye vardiginda gorecez bakalim neler olmus...
    Peki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar ios 4.0.2 sürümüne ait jailbreak çıktı mı? internetten yaptığım bazı araştırmalara göre bazı kişiler bu sürüme ait jailbreak çıkmayacağını söylüyorlar.Sizce iphone 4g alıp riske girmeye değer mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hafiza sana bagli. Bende 8 gb ipod var onu bile dolduramadim.

Yurtdisindan alinan iphonelarin turkiyede garantisi yok.

Jailbreak yapilmis cihazin garantisi hic bi yerde yok (: Ama jbden geri donus yapabiliyorsunuz. Abd de garantiye verebilirsiniz. Ama turkiyede garantisi yok bu aletlerin.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kayhankahyalar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ios 4.0.2 sürümüne ait jailbreak çıktı mı? internetten yaptığım bazı araştırmalara göre bazı kişiler bu sürüme ait jailbreak çıkmayacağını söylüyorlar.Sizce iphone 4g alıp riske girmeye değer mi?
    Belli degil. 1 gunede cikar 1 aya da. Belli olmaz. Ama kesin cikar. Bugune kadar neyi kirmadilar ki iphone u mu kiramayacaklar.

Ayrica belirtmek istedigim birsey var.

Dev team (jb yi cikartan takim) 4.0.2 icin JB yapmayacaklarini acikladi. Yani 4.0.2 cihaza jb yapamazsiniz.

Ama cihazlariniz elinizde mi patladi. Hayir. Yakinda 4.1 cikacak. Cihazinizi 4.1 e update edip onun uzerinden Jailbreak yapabilirsiniz sorunsuz sekilde. (Yakinda derken tam tarihi bilmiyorum)

Yani yapmaniz gereken cihazi itunes e bagladiginizda zaten yeni surum cikmissa uyari geliyor -4.1 surumunu update etmek istiyor musunuz. Evet yapip update ettikten sonra jb yapabilirsiniz. Aldiginiz cihaz 4.0.2 cikti diye paniklemeyin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banka hata yapmis arkdaslar bugn duzeltildi bende geri vermktn kurtldm vallaya yarn son gunm ve 4 iphone u nereme koyacagmi hala karar veremedm oneri verin arkdaslar ya
    Benim iphonelarima el koysalar. Havaalanindan ayrilmam O zaman benide almayin iceri derim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1 senede ortalama 5-6 defa yeni sürüm çıkıyor, elinizde patlamaz merak etmeyin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bisey sorcam simdi bu iphone 4 ler sim kilitli olarak satilio die duymustum, yani att yi cikarip nasil tcell falan taklio? Turkiyeye geldikten sonra kirdirmak mi gerekio? Bi de onun fiyati nekadar?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

arkadaslar su anda apple strodeyim adam cash calismiyoruz dedi gift kart aldim 2 tane iphone dedim adam bana 1500 kusur dedi ne oluyo ya dedim bunlar 32 gb 16 lik bitti dedi bende tamam almiyorum param yok dedim dur senin icin bi daha bakiyim stock durumuna dedi sonra getirdi 2 tane 16 gb stock durumunu sordum bitmek uzere oldugunu soylede 16 gb liklarin alacak olan varsa biran once alsin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar su anda apple strodeyim adam cash calismiyoruz dedi gift kart aldim 2 tane iphone dedim adam bana 1500 kusur dedi ne oluyo ya dedim bunlar 32 gb 16 lik bitti dedi bende tamam almiyorum param yok dedim dur senin icin bi daha bakiyim stock durumuna dedi sonra getirdi 2 tane 16 gb stock durumunu sordum bitmek uzere oldugunu soylede 16 gb liklarin alacak olan varsa biran once alsin
    Stok aslında fazlasıyla var ama apple pıyasaya yavas yavas suruyo kendıne has satıs polıtıkası mıllet aa kalmıyo dedıkce alası gelıyo Arkadasımın arkadası apple da çalışıyodu ordan aldıgım bilgi...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli degil. 1 gunede cikar 1 aya da. Belli olmaz. Ama kesin cikar. Bugune kadar neyi kirmadilar ki iphone u mu kiramayacaklar.

Ayrica belirtmek istedigim birsey var.

Dev team (jb yi cikartan takim) 4.0.2 icin JB yapmayacaklarini acikladi. Yani 4.0.2 cihaza jb yapamazsiniz.

Ama cihazlariniz elinizde mi patladi. Hayir. Yakinda 4.1 cikacak. Cihazinizi 4.1 e update edip onun uzerinden Jailbreak yapabilirsiniz sorunsuz sekilde. (Yakinda derken tam tarihi bilmiyorum)

Yani yapmaniz gereken cihazi itunes e bagladiginizda zaten yeni surum cikmissa uyari geliyor -4.1 surumunu update etmek istiyor musunuz. Evet yapip update ettikten sonra jb yapabilirsiniz. Aldiginiz cihaz 4.0.2 cikti diye paniklemeyin

4.1 in jailbreaki varmi peki.anladigim kadariyla 4.1 en yuksek surum olacak
    Peki.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

second hand fiyatlari ne peki?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

4.1 in jailbreaki varmi peki.anladigim kadariyla 4.1 en yuksek surum olacak
    beta çıktı ama yayınlanmadı. Tam olarak gözden geçirilince çıkartılacak.

2-3 ay sonra 4.2 çıkar. 2-3 ayda bi 4.3 falan diye gider

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)