Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ds belgemde 15 eylül yazıyor..30 eylüle kadar çalışabilir miyim sizce?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hala cvp gelmedi cell sana parayi nasil verdiler ds tarihi bittikten sonra cash olarak mi ???? simdi benim ds 15 eylulde bitiyo ondan sonra calistirsa bile beni is veren cash olark mi verek bana parayi size nasil vermislerdi ????? ve 15 eylulden sonra calisirsam kacak isci durumuna mi duscem yasal degil mi yani ??? bi arkds dedi ki 1 hafta daha calisma hakkin var ds bitiminden sonra...........

?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala cvp gelmedi cell sana parayi nasil verdiler ds tarihi bittikten sonra cash olarak mi ???? simdi benim ds 15 eylulde bitiyo ondan sonra calistirsa bile beni is veren cash olark mi verek bana parayi size nasil vermislerdi ????? ve 15 eylulden sonra calisirsam kacak isci durumuna mi duscem yasal degil mi yani ??? bi arkds dedi ki 1 hafta daha calisma hakkin var ds bitiminden sonra...........

?
    bana parayı cek olarak vermeye devam ettiler sorun cıkmadı bende. hatta benim işyerimde calısan diğer iki kızın vizesi agustosun sonunda bitiyordu, onlar eylul 23 e kadar calısmıslardı. kaçak işçi durumunu bilmiyorum ben. ama burda turist vizesiyle gelip calışan bi yigin insan var. kacak olurlarsa onlar olur ayrıca benim bu yıl vizem 30 eylulde bitiyor, ben ekim ortasına kadr calışmayı düşünüyorum. işverenim vizenin durumuna bakmıyor bile. herkese ne zaman işi bırakacagını soruyor sadece, millet kafasına göre bırakıyor gidiyor veya fazla calısıyor. ama bu benim calıstıgım yer için gecerli. altını çizmek isterim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)