ya Arkadaşalr hazır konu cıcakken bi şeyde ben sorim şimdi biz bu tlfnu at-t den aldık diyelim ve bizden bi kontrant imzalamamızı istediler tmm deik ama 1 ay sonra antaşmayı iptal ettik doğal olar bi miktar ceza fln kesti ve tlf elimiz işte 550 doalrdan fln düştü AMA benim sorum şu şimdi bu tlf sadece at-t operetörü ilemi çalışıyo yani aldık sonra tükiyeye geldimizde sim kartı tkarsak tanımazsa yani bunun geri dönüşümü yada telefoncualrla fln haledilebilri bi yolu varmı merak etti zira nereye baksam illemi bi telefon operetörü görüyom ve buda benim aklıma takılıyo yani bu tlf ları isteimiz gibi kullanabilrimiyiz üserinde yazılımsal değişikşiklik fln yapabilrimiyiz yoksa bu tlf lar o firmalar için özel üretilmiş tlf larmı bu konuda tecrübesi ve bilgiisi oaln arkdaşalr bieşyler yazarsalar çok memnun olucam
1) Wat ile abd ye gelmis biri kontratli telefon SATIN ALAMAZ.
2) Alacagin telefon sadece at&t ile calisir. Ama iste unlocked islemi yapilirsa tum hatlarla calisir. Unlocked islemi yapmakda cocuk oyuncagi. Bilgisayara programi yukluyorsun 15 dklik sey.
Bookmarks