Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 58 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Texas Yolcusu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı blueblood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sene galveston'a gitmiştim ben. çok sıcak bi yer, nemli. araba alırsanız daha rahat edersiniz. araba olmasa da mutlaka bisiklet edinin, ulaşım yürüyerek zor olur.. 2. iş konusundaysa sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum. schlitarbahn su parkı var adada. ve her zaman işçi ihtiyaçları oluyor. lifeguard olarak çalışabilirsiniz orda. hatta çalışanlara istedikleri kadar saat veriyolardı. onun dışında galveston, work and travel için gayet uygun bi yer bence. ucuz alışveriş için ross, marshalls, academy gibi mağazalar var.
    çok teşekkür ederim, bide bizim ingilizcemiz pek ii sayılmaz, hatta hiç yok bide birlikte gidebileceğimiz bi arkadaş bulsaydık ii olurdu tabii

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı negronaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim, bide bizim ingilizcemiz pek ii sayılmaz, hatta hiç yok bide birlikte gidebileceğimiz bi arkadaş bulsaydık ii olurdu tabii
    ingilizce meselesini pek takma, yavaş yavaş gelişir elbet. bu arada nerede çalışacaksınız? konaklama için de mutlaka daha ucuz yerler bulursunuz. adada çok fazla wat öğrencisi var. onlarla tanıştıkça yeni yerler keşfedersiniz. yine de benim tavsiye edebileceiğim bi kaç yer; seawall üzerinde 63-64. caddeler civarında victorian resort var. 83. caddede seasons resort var. ben orda kalmıştım. bunlar dışında da ucuza yerler vardı.. 2. iş için de seawall bld. üzerindeki cafelere otellere başvurabilirsiniz. ya da dediğim gibi su parkında da çalışabilirsiniz. bir de moody gardens diye bi yer var adada. ordan da iş imkanı çıkabilir. başka problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ingilizce meselesini pek takma, yavaş yavaş gelişir elbet. bu arada nerede çalışacaksınız? konaklama için de mutlaka daha ucuz yerler bulursunuz. adada çok fazla wat öğrencisi var. onlarla tanıştıkça yeni yerler keşfedersiniz. yine de benim tavsiye edebileceiğim bi kaç yer; seawall üzerinde 63-64. caddeler civarında victorian resort var. 83. caddede seasons resort var. ben orda kalmıştım. bunlar dı7 şında da ucuza yerler vardı.. 2. iş için de seawall bld. üzerindeki cafelere otellere başvurabilirsiniz. ya da dediğim gibi su parkında da çalışabilirsiniz. bir de moody gardens diye bi yer var adada. ordan da iş imkanı çıkabilir. başka problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    nerede çalışacağımız hala meçhul, sponsor kurbanı olduk, teksastaki sponsorlar bize güwenlik kartımız çıkana kadar iş bulacak, en azından şirket bize bu şekilde söledi surf motel and apartment da kalıcas, aylık 250 dolar gibi bi fiyatmış ama burada mutfak ve banyo işleri nasıl çözülüo onu8 bilmiorus, biz giderken kap kacak götürmeyi düşünüyoruz, bide çok uzak bu motel wal mart a, arasında 7 km war, senin bahsettiğin motellerin fiyatları geçen sene nasıldı ? bide ew tutsak su we elektrik faturalarını nasıl halledices, orda bu işler nasıl yürür bilmiyorus, bu arada son sorum kusura bakma çok sordum orada interneti nasıl halledices, kendimize internet alma gibi bi seçeneğimiz warmı, fiyat kota gibi bilgiler neler, ya da motelde net warmıdır, ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hımm nj değilde ny u görmek istiyorum gene(manhattan,times vs.) bende eylül ayında miami nin sıcaklıkları normale dönünce işlerim bittiğinde falan miami ye gitmek istiyorum tatil amaçlı. chiagoda ii olur.. ne kadar yer görürsen o kadar ii zaten. valla moralim düzeldi texas ta gezilcek yerlerin olduğunu duymak. hayattan koparız diye düşünüyodum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen sene galveston'a gitmiştim ben. çok sıcak bi yer, nemli. araba alırsanız daha rahat edersiniz. araba olmasa da mutlaka bisiklet edinin, ulaşım yürüyerek zor olur.. 2. iş konusundaysa sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum. schlitarbahn su parkı var adada. ve her zaman işçi ihtiyaçları oluyor. lifeguard olarak çalışabilirsiniz orda. hatta çalışanlara istedikleri kadar saat veriyolardı. onun dışında galveston, work and travel için gayet uygun bi yer bence. ucuz alışveriş için ross, marshalls, academy gibi mağazalar var.
    bişey sormak istiyorum galveston'a gitmişsin yaa burası tam olarak neresi oluyo. yani ada mı?limanı falan var mı galveston'un? bide texas şehirlerinden austin'e, san antoina ya uzaklığı ne kadar? buralarda galveston a ulaşım kolay mı desem daha doğru olur

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

özellikle ross ben tr de xl giyerim ve bana amerikada medium oluyordu. xl den aşağı beden bulamıyodum rossta ama bildiğin çuval gibi adidaslar nike lar filan. Ama ıvır zıvır şeyler oluyor orada. 1 dolara tripod bulmuştum almadığıma çok pişmanım şu an
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı busee'88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey sormak istiyorum galveston'a gitmişsin yaa burası tam olarak neresi oluyo. yani ada mı?limanı falan var mı galveston'un? bide texas şehirlerinden austin'e, san antoina ya uzaklığı ne kadar? buralarda galveston a ulaşım kolay mı desem daha doğru olur
    galveston, houston'un güneyinde bir ada üzerine kurulmuş küçük bir şehir. limanı da var. daha çok deniz turizmi nedeniyle insan çeken bir bölge. özellikle çevredeki şehirlerden denize girmek isteyenler gelir haftasonları. ama okyanusu pek de güzel sayılmaz. onun dışında büyük bi su parkı var. bunlar adanın temel geçim kaynağı. downtown bölgesinde tarihi binalar fln var. oralar da gezilebilecek türden. houstona yaklaşık 1 - 1.5 saat uzaklıkta. san antonio'ya da bir 6 saat var sanırım uzaklığı.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı negronaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede çalışacağımız hala meçhul, sponsor kurbanı olduk, teksastaki sponsorlar bize güwenlik kartımız çıkana kadar iş bulacak, en azından şirket bize bu şekilde söledi surf motel and apartment da kalıcas, aylık 250 dolar gibi bi fiyatmış ama burada mutfak ve banyo işleri nasıl çözülüo onu8 bilmiorus, biz giderken kap kacak götürmeyi düşünüyoruz, bide çok uzak bu motel wal mart a, arasında 7 km war, senin bahsettiğin motellerin fiyatları geçen sene nasıldı ? bide ew tutsak su we elektrik faturalarını nasıl halledices, orda bu işler nasıl yürür bilmiyorus, bu arada son sorum kusura bakma çok sordum orada interneti nasıl halledices, kendimize internet alma gibi bi seçeneğimiz warmı, fiyat kota gibi bilgiler neler, ya da motelde net warmıdır, ?
    walmarta çok uzak olan moteli biliyorum, adanın diğer ucunda olması lazm. o taraflara gitmeyin pek. adanın iç taraflarına yakın yerler de var. benim dediğim yerlerin fiyatları aylık 1400 dolar civarıydı geçen sene. hepsi de full eşyalıydı. 5-6 kişi kaldığınıda daha hesaplıya gelir. bu söylediğim yerlerde elektrik su parası yatırmıyoduk biz. hepsi kiraya dahildi. internet işine gelince, eve internet bağlatma imkanınız var tabi. yapanlar vardı orda ama ben size beleş internet olan yerleri kullanmanızı tavisye ederm. ben öyle yapıodm 61. cadde üzerinde randells alışveriş merkezi var. oranın bedava interneti var ve çok hızlı. içerdeki starbucksa oturup istediğiniz kadar kullanırsınız interneti. starbuckstan da illa bi şey almanıza gerek yok. onun dışında seawall blvd. üzerinde krogers var. orda da bir starbucks olması lazm ve orda da beleş internet var. yine adanın en büyük otellerinden biri olan san luisin önünde de beleş internet çekio ama sıcakta onla uğraşmayın. randells en iyisi. oraya gidin. istediğiniz kadar girin. zaten orası 24 saat açık.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı busee'88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımm nj değilde ny u görmek istiyorum gene(manhattan,times vs.) bende eylül ayında miami nin sıcaklıkları normale dönünce işlerim bittiğinde falan miami ye gitmek istiyorum tatil amaçlı. chiagoda ii olur.. ne kadar yer görürsen o kadar ii zaten. valla moralim düzeldi texas ta gezilcek yerlerin olduğunu duymak. hayattan koparız diye düşünüyodum
    texas'ta gezilecek yer tabiki var. amerikanın her tarafında vardır zaten. ben sadece houston'a ve nasaya gitmiştim ama san antonio ve dallas çok güzel yerlermiş. aynı şekilde austin'i de çok anlatıyolardı. dünyanın müzik başkenti diyolar hatta orası için texas'ı gezdikten sonra kuzeye gidersin. ben öyle yapmştım. chicago ve new yorka gittim sonra. özellikle chicago çok güzel bir şehir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bu sene gidenler hiç birşey yazmamış ? umarım güzel geçmiştir...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu sene gidenler hiç birşey yazmamış ? umarım güzel geçmiştir...
    offf çok güzel geçti bilemessin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

guzeldi kardes ama soran yok ya dikkat etmiyoruz
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kinaye miydi anlamadım

@mustafa61

texasa gidilir de güzel geçmez mi oradaki ortam, hayat tarzı amerika'nın hiç bir yerinde yok..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz bu yaz housatndaki concord sheraton otele gitmeyi düşünüyoruz?bi bilgin var mı?o çevrede 2.iş bulabilrmiyiz ve konaklama fiyatları 500$ civari yaziyor başka alternatiler biloyorsan cevaplarsan çok sevinirm şimdiden teşekkürler kardeşm.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardeş çok güzel anlatmışsın adeta yazarken bizede yaşattın.(ODTÜ lü farkı )

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı murat_fkb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş çok güzel anlatmışsın adeta yazarken bizede yaşattın.(ODTÜ lü farkı )
    ahah teşekkür ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ellerine sağlık hocam,harika anlatmışsın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

eline sağlık güzel oldu bu hevesimizi artırdı

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı bakgercektengiderim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eline sağlık güzel oldu bu hevesimizi artırdı
    Bence bu site başlı başına heves artırıcı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@tarick06

hocam ben senin dediğin kişileri yaşadığın olayları six flagsta bulabilcekmiyim dayı yı falan :d senden selam götürürüm bi bütün yazını okudum gerçekten çok yararlı ve verimli geçirmişsin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı macfast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tarick06

hocam ben senin dediğin kişileri yaşadığın olayları six flagsta bulabilcekmiyim dayı yı falan :d senden selam götürürüm bi bütün yazını okudum gerçekten çok yararlı ve verimli geçirmişsin
    evet dayı hala orda gateaway de oturuyor. Bizden sonraki seneler gidenler hep bulmuşlar dayıyı aramaya gerek kalmıyor o buluyor zaten bana soruyodu en son bu sene Türk geliyor mu bana yolla diye. Dayı, Noel baba gibi bir ikon olabilir ilerde wat çılar sayesinde benden söylemesi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet dayı hala orda gateaway de oturuyor. Bizden sonraki seneler gidenler hep bulmuşlar dayıyı aramaya gerek kalmıyor o buluyor zaten bana soruyodu en son bu sene Türk geliyor mu bana yolla diye. Dayı, Noel baba gibi bir ikon olabilir ilerde wat çılar sayesinde benden söylemesi.
    eğer iş görüşmesi olumlu geçerde sorunsuz bi şekilde gidersem six flagsa ilk dayıyla tanışcam seninde tecrübelerinden çok yararlancam gibi duruyor six flags hakkındaki her yazını gördüğüm en direk okuyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar bu sene David dayı ile tanışan olmadı mı hiç yahu? Boş geçmezdi o Türk wat'çıları

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

san antonio -tower of america - prep cook

san antonio hakkında bilgin varmı hocam ucuza konaklama yerleri nerdedir falan
    Konu yagiz456 tarafından (07-02-2013 Saat 01:58 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

süpermiş zevkle okudum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yagiz456 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    san antonio -tower of america - prep cook

san antonio hakkında bilgin varmı hocam ucuza konaklama yerleri nerdedir falan
    Maalesef uzun süreli ucuz yer bilmiyorum orda. 2 gün geçirme fırsatım oldu orada ve hostelde kalmıştım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok güzel bi yazı olmuş kendim yaşamış gibi oldum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

resimler ölmüş ama çok güzel

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)