Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Texas Yolcusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı negronaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim, bide bizim ingilizcemiz pek ii sayılmaz, hatta hiç yok bide birlikte gidebileceğimiz bi arkadaş bulsaydık ii olurdu tabii
    ingilizce meselesini pek takma, yavaş yavaş gelişir elbet. bu arada nerede çalışacaksınız? konaklama için de mutlaka daha ucuz yerler bulursunuz. adada çok fazla wat öğrencisi var. onlarla tanıştıkça yeni yerler keşfedersiniz. yine de benim tavsiye edebileceiğim bi kaç yer; seawall üzerinde 63-64. caddeler civarında victorian resort var. 83. caddede seasons resort var. ben orda kalmıştım. bunlar dışında da ucuza yerler vardı.. 2. iş için de seawall bld. üzerindeki cafelere otellere başvurabilirsiniz. ya da dediğim gibi su parkında da çalışabilirsiniz. bir de moody gardens diye bi yer var adada. ordan da iş imkanı çıkabilir. başka problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı blueblood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizce meselesini pek takma, yavaş yavaş gelişir elbet. bu arada nerede çalışacaksınız? konaklama için de mutlaka daha ucuz yerler bulursunuz. adada çok fazla wat öğrencisi var. onlarla tanıştıkça yeni yerler keşfedersiniz. yine de benim tavsiye edebileceiğim bi kaç yer; seawall üzerinde 63-64. caddeler civarında victorian resort var. 83. caddede seasons resort var. ben orda kalmıştım. bunlar dı7 şında da ucuza yerler vardı.. 2. iş için de seawall bld. üzerindeki cafelere otellere başvurabilirsiniz. ya da dediğim gibi su parkında da çalışabilirsiniz. bir de moody gardens diye bi yer var adada. ordan da iş imkanı çıkabilir. başka problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    nerede çalışacağımız hala meçhul, sponsor kurbanı olduk, teksastaki sponsorlar bize güwenlik kartımız çıkana kadar iş bulacak, en azından şirket bize bu şekilde söledi surf motel and apartment da kalıcas, aylık 250 dolar gibi bi fiyatmış ama burada mutfak ve banyo işleri nasıl çözülüo onu8 bilmiorus, biz giderken kap kacak götürmeyi düşünüyoruz, bide çok uzak bu motel wal mart a, arasında 7 km war, senin bahsettiğin motellerin fiyatları geçen sene nasıldı ? bide ew tutsak su we elektrik faturalarını nasıl halledices, orda bu işler nasıl yürür bilmiyorus, bu arada son sorum kusura bakma çok sordum orada interneti nasıl halledices, kendimize internet alma gibi bi seçeneğimiz warmı, fiyat kota gibi bilgiler neler, ya da motelde net warmıdır, ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı negronaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede çalışacağımız hala meçhul, sponsor kurbanı olduk, teksastaki sponsorlar bize güwenlik kartımız çıkana kadar iş bulacak, en azından şirket bize bu şekilde söledi surf motel and apartment da kalıcas, aylık 250 dolar gibi bi fiyatmış ama burada mutfak ve banyo işleri nasıl çözülüo onu8 bilmiorus, biz giderken kap kacak götürmeyi düşünüyoruz, bide çok uzak bu motel wal mart a, arasında 7 km war, senin bahsettiğin motellerin fiyatları geçen sene nasıldı ? bide ew tutsak su we elektrik faturalarını nasıl halledices, orda bu işler nasıl yürür bilmiyorus, bu arada son sorum kusura bakma çok sordum orada interneti nasıl halledices, kendimize internet alma gibi bi seçeneğimiz warmı, fiyat kota gibi bilgiler neler, ya da motelde net warmıdır, ?
    walmarta çok uzak olan moteli biliyorum, adanın diğer ucunda olması lazm. o taraflara gitmeyin pek. adanın iç taraflarına yakın yerler de var. benim dediğim yerlerin fiyatları aylık 1400 dolar civarıydı geçen sene. hepsi de full eşyalıydı. 5-6 kişi kaldığınıda daha hesaplıya gelir. bu söylediğim yerlerde elektrik su parası yatırmıyoduk biz. hepsi kiraya dahildi. internet işine gelince, eve internet bağlatma imkanınız var tabi. yapanlar vardı orda ama ben size beleş internet olan yerleri kullanmanızı tavisye ederm. ben öyle yapıodm 61. cadde üzerinde randells alışveriş merkezi var. oranın bedava interneti var ve çok hızlı. içerdeki starbucksa oturup istediğiniz kadar kullanırsınız interneti. starbuckstan da illa bi şey almanıza gerek yok. onun dışında seawall blvd. üzerinde krogers var. orda da bir starbucks olması lazm ve orda da beleş internet var. yine adanın en büyük otellerinden biri olan san luisin önünde de beleş internet çekio ama sıcakta onla uğraşmayın. randells en iyisi. oraya gidin. istediğiniz kadar girin. zaten orası 24 saat açık.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)