Work and Travel
Toplam 211 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wisconsin Dells te ya da wisconsin in herhangi bir yerine gidecek tum wat cilar benimle iletisime gecebilirler. Ben iki yaz gittim Dells'e. Su anda Minneapoliste konakliyorum ama yardimci olmaya calsirim ulasim acisindan ya da herhangi bir konuda
    meraba.. wisconsin.oakfield yolcusuyum.bi köy beni bekliyor galiba.seneca food packer'da çalişcam.bilgin warmı orayla ilgili?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gökmenkaraaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba.. wisconsin.oakfield yolcusuyum.bi köy beni bekliyor galiba.seneca food packer'da çalişcam.bilgin warmı orayla ilgili?
    Cok fazla bir bilgim yok arkadasim oakfield ile ilgili. Yanlis bir yonlendirme yapmak istemem. Ancak daha once orada calisan kimseyle karsilasmadim diyebilirim. Bu da biraz manidar bir durum isverenle ilgili olarak. Tavsiyem sirketine danisman. Eger daha onceden buraya birisini gondermisler ise o ogrencielrle baglanti kurmak icin iletisim bilgilerini alabilirsin sirketten tahminim. Bol sanslar. Iyi watlar.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok fazla bir bilgim yok arkadasim oakfield ile ilgili. Yanlis bir yonlendirme yapmak istemem. Ancak daha once orada calisan kimseyle karsilasmadim diyebilirim. Bu da biraz manidar bir durum isverenle ilgili olarak. Tavsiyem sirketine danisman. Eger daha onceden buraya birisini gondermisler ise o ogrencielrle baglanti kurmak icin iletisim bilgilerini alabilirsin sirketten tahminim. Bol sanslar. Iyi watlar.
    tskrler..buldum daha önce çalişan birisini..eğlence çok yok ama ii parası war

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)

Bookmarks