boyacilik en iyisi parasi cok onu sec.
boyacilik en iyisi parasi cok onu sec.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
çok feci bir kararsızlık yaşıyorum. şu dönemi bi atlatsam kaydı da olacağım, uçak olayına da el atacağım..
wisconsin benimde ilgimi çekiyor, kuzey güzel ve canada ya yakın. önemli olan civardaki gezilebilecek merkezler,
burada milwaukee, madison, chicago görünüyor.. more?
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
chicago'yu bu kadar güzel yapan şey ne![]()
duzenlı sehır yasamı dogal guzellıgı harıka mımarı yapısı ve tabıkı fox river (prison break izleyenler bilir)
sağolun cevaplar için, madison farklı demişsin, madison nasıl bir yer?
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
madison ogrenci sehri hacim.ben begendim yani.yani birsey guzelse guzeldir ben pek sebeblerini siralayamam.ama gordugun zaman anlarsin cok guzel muthis diye.
insaallah haci gormen dilegiyle...
bu arada madisonu sordugumda bir amerikali eczaciyi tarif etmisti onu aqsla unutmam.pronunciation hatasi iste...
Merhaba arkadaşlar, wisconsın dells te polynesian hotel de lifeguard olarak ya da moosejaw pizza da kitchen helper olarak çalışan var mı? Varsa beni beni bilgilendirebilir misiniz?
Calisma ve konaklama sartlari hakkinda bir bilgim yok ama polynesian sehrin bati yakasinda ormanlik alanin icinde eger downtownda konaklama yapacak isen ve yuruyerek giderim dersen ki bence ayni yol her gun cekilmez yaklasik yarim saat civarinda surer yolun ustunde fast food restaurantlar yer almankta taco bell mcdonalds burger king gibi. Eger calisma saatlerin az ise ve baska bir iste calismak istersen bunlarin yolunun ustunde bulunmasi avantijina olabilir.
Moosejaw pizza ise dells in guney yakasinda madisondan sehire giris yolu uzerinde sehir merkezine yuruyerek gitmene tavsiye etmem cunku minimum 5-6 km vardirAma etrafinda cesitli hosteller bulunmaka.
Eger araba almayacak isen wisconsin dellsde ulasimin tamamini taxi ile gerceklestirmek zorunda kalacaksin bisikletle bir yere kadar isin calisma sartlarindan sonra ulasimida o ise katlanabilirlik derecesini hesaplarken katmayi unutma![]()
Somethings never changes..
ben moosejaw pizza da çalışıcam orda çalışan var mı ??
bu yaz wisconsin dells de burger king de çalışıo olucam,, aynı şehire gidicek olan arkdşlarla tnşmalyzzz
merhabalar wisconsin dell deki noah's ark park ta çalışmış ya da bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim??
Merhaba arkadaşlar bizde iki arkadaşla beraber wisconsin dells'teyiz. wilderness resortta life guard olcaz, başka wisconsinde çalşcak arkadaşlar varsa irtibatta olalım..
Ben de wildernessta lifeguard olarak çalışıcam..uygun uçak bileti arıyortuz hala,kalıcıak yere de karar veremedik, sizin ne durumda ?
valla biz baya bi para verdik uçak biletine ankaradan istanbula ordanda direk chikagoya 700euroya aldık thydden. kalcak yer konusundada bişey ayarlamadık şimdilik, sahibi türk olan bi otel varmış sanırım o yardımcı oluyomuş baya, daha bişey yok yani ortada..
İyi fiyata almışsın bence bileti çokta yüksek değil yani... Ben de Alitalia dan roma aktramalı chicago ya 650 euro ya aldım. kalcıak yer konusunda firmamız yardımcı olucakmış,bakalım gitmeden halletmek lazım. testleri geçebilecek miyiz bakalım wilderness ta
teşekkür ederim buldum bilgileri biraz yorucu olucak galiba wisconsine ulaşmak neyse çıktık bi kere yola=)
Wisconsin Dells te ya da wisconsin in herhangi bir yerine gidecek tum wat cilar benimle iletisime gecebilirler. Ben iki yaz gittim Dells'e. Su anda Minneapoliste konakliyorum ama yardimci olmaya calsirim ulasim acisindan ya da herhangi bir konuda
bende 5 haziranda gitmeyi düşÃ¼nüyorum kalahari resortta çalışıcam.aynı tarihte gidecek arkadaşlar varsa irtabata geçerse sevinirim.
[QUOTE=thepassenger;113196]Wisconsin Dells te ya da wisconsin in herhangi bir yerine gidecek tum wat cilar benimle iletisime gecebilirler. Ben iki yaz gittim Dells'e. Su anda Minneapoliste konakliyorum ama yardimci olmaya calsirim ulasim acisindan ya da herhangi bir konuda[/QUOT
Merhaba, 17 haziran da chicago ya gidiyoruz. o hare havaalanına vardığımız da wisconsina giden greayhouud ve amtrak trenleriin saati uymuyor. sanırım kalmamız gerekecek chicago da. tavsiye edebileceğiniz bir hostel var mı? veya taksiyle gitmeyi denesek wi, 4 kişi olucaz da. ne kadar tutar? bilgisi olan var mı??
Konu thepassenger tarafından (27-05-2010 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks