Work and Travel
Toplam 211 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=thepassenger;113196]Wisconsin Dells te ya da wisconsin in herhangi bir yerine gidecek tum wat cilar benimle iletisime gecebilirler. Ben iki yaz gittim Dells'e. Su anda Minneapoliste konakliyorum ama yardimci olmaya calsirim ulasim acisindan ya da herhangi bir konuda[/QUOT

Merhaba, 17 haziran da chicago ya gidiyoruz. o hare havaalanına vardığımız da wisconsina giden greayhouud ve amtrak trenleriin saati uymuyor. sanırım kalmamız gerekecek chicago da. tavsiye edebileceğiniz bir hostel var mı? veya taksiyle gitmeyi denesek wi, 4 kişi olucaz da. ne kadar tutar? bilgisi olan var mı??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı politeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, 17 haziran da chicago ya gidiyoruz. o hare havaalanına vardığımız da wisconsina giden greayhouud ve amtrak trenleriin saati uymuyor. sanırım kalmamız gerekecek chicago da. tavsiye edebileceğiniz bir hostel var mı? veya taksiyle gitmeyi denesek wi, 4 kişi olucaz da. ne kadar tutar? bilgisi olan var mı??
    Merhaba oncelikle, simdiden iyi yolculuklar diliyorum. Benim chicago da tavsiye edebilecegim hem ucuz hemde temizlik acisindan Arlington House var. Guzel bir yerdedir. Daha onceden rezervasyon yaptirmanizi da oneriririm.
    Selamlar
    Konu thepassenger tarafından (27-05-2010 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=politeboy;116076]
    Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wisconsin Dells te ya da wisconsin in herhangi bir yerine gidecek tum wat cilar benimle iletisime gecebilirler. Ben iki yaz gittim Dells'e. Su anda Minneapoliste konakliyorum ama yardimci olmaya calsirim ulasim acisindan ya da herhangi bir konuda[/QUOT

şu an dells teyim. eğer 4 kişiyseniz bence araba kiralayın. taksi baya tutar 4 5 saatlik yol çünkü. biz 5 kişi araba kiraladık çokta rahat geldik kişi başı 65 verdik. ertesi günde burda dells te teslim ettik. çok rahat oldu bizim için. tavsiye ederim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=deryakulu;120225]
    Alıntı politeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an dells teyim. eğer 4 kişiyseniz bence araba kiralayın. taksi baya tutar 4 5 saatlik yol çünkü. biz 5 kişi araba kiraladık çokta rahat geldik kişi başı 65 verdik. ertesi günde burda dells te teslim ettik. çok rahat oldu bizim için. tavsiye ederim.
    neden benden alinti yaptigini anlayamadim?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yazdıgım kısıde senden alıntı yapıp yazmıs farketmedım kusura bakma.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı deryakulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıgım kısıde senden alıntı yapıp yazmıs farketmedım kusura bakma.
    yok sorun degilde benim yazimla senin yazdigin cevap arasinda bir baglanti kuramadim biraz da manidar olmus gibi. neyse sorun degil yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks