Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dış görünüşü berbat olan laptop kalmadı artık yenilerde. Ayrıca dediğin pcden hiç anlamayan kişiler için geçerli sanırım genelde. Bende öyle bir olay olmuyor çünkü.

Oyun için dediğin şeye de katılmıyorum. Bende VAIO FW serisinden bir laptop var ve çok ince olmasına rağmen oyunlarda harika performans veriyor. Fan gücü kalınlıkla ölçülmez. Kendin incelemek istersen FW serisinin yerine çıkmaya başlayan F serisinin kalınlığına ve özelliklerine bakabilirsin. Hatta kullanan biri bulursan deneyimlerini alabilirsin.
evet dogru diyor olabilirsin o zaman ben ve bilgisayar mühendisligi okuyan arkadaşlarım pcden pek anlamıyoruz..
demek istedigim ışıklı klavyeli bi pcyle normal pc i yanyana koysan 100 insandan 85i önce ışıklıya bakmaya gidecektir..dış görünüşü berbat derken zaten tahtadan falan olacak degil ya serinin adını bilmiyorum ama HP nin arkasında yuvarlak süslemeleri olan serisi bence kötü mesela..
benim pcde ince ama kalın pclerin fanının daha kuvvetli olabilecegini okumuştumİnce pclerin fanı kötüdür anlamı cıkmasın yani