mc danolds ta çalışmak daha mı kolay oluyor peki???
mc danolds ta çalışmak daha mı kolay oluyor peki???
mc donaldstan mc donalds a fark eder mı tam bılemem ama ben mc donalds ta 1 ay mutfakta calıstım 2 ay da lobby de sadece masaların uzerını sıldım pas pas falan yaptım gennel baglamda cok kolay bı ıs yapıyordum sadece ayakta durmak benı yoruyordu ama kazandgım para da ona gore oldu tabı az oldu ..2 ay lobby de calıstım sadece masaların uzerını sılıp gunde 1 ya da 2 defa da pas pas yapmak ve lıselı ogrencıler ıle calısıp ınglzemı gelıstermek harıkaydı tabı kazancında ona gore oluyor .housekeeperlık dha zor mesela ve ben 220 usd alırken mesela onlar 330 alıyolardı kı bahsıs te alıyolarmıydı bılemem bı arkds a sormustum 330 alıyoz haftalık demıztı .aslında onemlı olan senın ne ıstedgındır ben ıyı para yapabılecegım bı ıs ıstıyodum ondan yaptgım ıs kolay olmasına ragmen 3 gun haftada tatılım olmasına ragmen mutsuzdum bırıktırdıgım parayla cok gezcektım ama sadece nyork cıty gezebıldım nj ve washngton vırgınıa falan gezemedım.mutfakta calıssan bıle sandıvıc yapmak o kadar basıt kı goreceksın ve manager yokken kendı sandvıcını yapcaksın beles beles goturcen angusları offf cok severdım balık sandvıc yapardım mc donaldsta olmayan kendımın uydurdugu sandvıcler yapardım kendıme tabı gızlı gızlı yerdım![]()
Konu sucre tarafından (11-11-2010 Saat 05:34 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks